Pizzamobiel.be

Pizzamobiel.be Raadpleeg daarvoor onze website. www.pizzamobiel.be Natuurlijk zijn we ook in de zakenwereld zeer gekend. Je hoort spoedig van ons!
(1)

Ovenverse Italiaanse pizza's op uw locatie voor elke gelegenheid.Wij zijn in O-Vl ook eens per week een bepaalde dag in je buurt met een van onze pizzawagens voor afhaal! PizzaMobiel is al meer dan 10 jaar de toonzetter en smaakmaker in catering met versgebakken Italiaanse pizza’s. PizzaMobiel heeft een groot aantal uitstekende referenties verzameld bij verjaardagen, babyborrels, sneukeltoeren, co

mmunies, straat-, tuin-, lentefeesten en zelfs huwelijks- en kasteelfeesten. Wil je krokante en versbelegde pizza’s aanbieden aan je gasten en dit bij elke gelegenheid met 10 tot 3000 genodigden, dan kunnen wij als enige deze eervolle opdracht aannemen. Sommigen hebben ons concept nageaapt, slechts een paar houden het min of meer vol maar niemand komt in de buurt van onze hoge kwaliteit en goede reputatie! Vrijblijvende info; [email protected] Graag aard van het event, plaats, feestdatum, geschatte aantal gasten en telefoonnummer vermelden.

Adres

Eeklo
9900

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Pizzamobiel.be nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Pizzamobiel.be:

Delen


Andere Eetkraampjes in Eeklo

Alles Zien

Dit vind je misschien ook leuk