Wijnhandel Taste DC

Wijnhandel Taste DC Twee broers met een passie voor wijn bieden aan u als particulier, horeca-uitbater of groothandelaar een uitgebreid assortiment aan wijnen.
(2)

Adres

Eeklo

Telefoon

+32474317201

Producten

Sprankelend aanbod champagnes, prosecco, cava en schuimwijnen.
Uiteenlopend aanbod aan wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, ...

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Wijnhandel Taste DC nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Wijnhandel Taste DC:

Delen

Ons verhaal

Met onze passie voor wijnen en horeca begonnen wij, Frederik en Gert-Jan, aan ons avontuur.

Beiden trokken we op ons zestiende onze kelnerschoenen aan. De passie voor wijn kreeg Gert-Jan toen zijn broer Frederik besloot om verschillende opleidingen te volgen en uiteindelijk uitgroeide tot Sommelier. Horeca zit in ons bloed. We deden al veel ervaring op in horecazaken zoals Het Godshuis, Auberge Du Pêcheur, De Warande, Wielingen en Brasserie Vinois.

Naarmate we ouder werden, gingen we elk onze eigen weg en vervaagde langzaamaan onze job als horecamedewerker. We vonden dat we onze kennis van zowel wijn als horeca niet zomaar verloren mochten laten gaan…

Daarom besloten we een wijnhandel op te starten, om u als particulier, horeca-uitbater of groothandelaar een uitgebreid assortiment aan wijnen te kunnen aanbieden. We bieden advies op maat en hebben voor ieder wat wils. Wij willen uw sfeervolle momenten nog aangenamer maken door elk gerecht te voorzien van aangepaste wijnen. Daarbij natuurlijk ook rekening houdend met uw voorkeur en smaak.


Andere Wijn/Sterke drank in Eeklo

Alles Zien

Dit vind je misschien ook leuk