Diëtiste Clara Symaeys

Diëtiste Clara Symaeys Diëtiste in Afsnee, regio Gent

Vanaf maart ben ik ook te vinden in de Praktijk De Zandvoorde in Zwijnaarde. Je kunt via hun site dan ook een consultati...
12/02/2023

Vanaf maart ben ik ook te vinden in de Praktijk De Zandvoorde in Zwijnaarde. Je kunt via hun site dan ook een consultatie met mij boeken.

Vanaf heden is er ook een diëtiste aan het werk in onze praktijk. Zij heet Clara Symaeys en is in 2022 afgestudeerd aan de Hogeschool Gent in voedings- en dieetkunde.

Wie kan bij haar terecht? Iedereen die zijn relatie met voeding wenst te verbeteren en/of een gezondere levensstijl wenst aan te gaan. Ook personen met specifieke aandoeningen zoals overgewicht, obesitas, hart- en vaatziekten, eetstoornissen, maag- en darmproblemen, ondergewicht,… kunnen bij mij zeker terecht!

Indien je graag meer informatie wenst, dan kan je steeds mailen via [email protected] of kan je het contactformulier invullen via onze website www.praktijkdezandvoorde.be

17/11/2022

Welkom!

Ik ben Clara, een nieuwe diëtiste in Afsnee regio Gent.
Waarvoor kan je bij mij terecht?
- vermagering
- gezonde voeding
- hart- en vaatziekten
-...
Indien je vragen hebt of een afspraak wilt plannen, twijfel niet om mij te contacteren! Mijn contactgegevens staan vermeld bij "info".

Misschien tot binnenkort! 😉

Adres

Veurestraat
Ghent
9051

Telefoon

+32468197357

Website

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Diëtiste Clara Symaeys nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Diëtiste Clara Symaeys:

Delen

Type


Andere Diëtisten in Ghent

Alles Zien

Dit vind je misschien ook leuk