Conversics | addicted to webshops

Conversics | addicted to webshops Conversics is gespecialiseerd in e-commerce. Wij helpen u een nieuwe webshop starten of de verkoop v

Wij helpen u een nieuwe webshop starten, de verkoop van uw bestaande webshop verbeteren of nemen het volledige beheer van uw webshop over.

Bekijk hier de eerste blogpost van Generation Shop. Blijf op de hoogte van onze marketing blog en like de pagina Generat...
15/02/2016

Bekijk hier de eerste blogpost van Generation Shop. Blijf op de hoogte van onze marketing blog en like de pagina Generation Shop! http://ow.ly/Yli37

Welkom op het allereerste blogbericht van Generation Shop! Maar Generation Shop is niet nieuw: je kende ons misschien onder de vorige naam...

We hadden het al eerder over ad extensions: wat zijn dit nu precies en waarom kunnen ze nuttig zijn? Deze keer gaan we i...
05/06/2015

We hadden het al eerder over ad extensions: wat zijn dit nu precies en waarom kunnen ze nuttig zijn? Deze keer gaan we in op de 6 verschillende soorten ad extensions die er bestaan en hun voor- & nadelen.

Deze keer gaan we in op de 6 verschillende soorten ad extensions die er bestaan en hun voor- & nadelen.

Niet alleen het opzetten van een Shopping campagne is een goede zet, het is echter ook belangrijk om ze te blijven optim...
01/06/2015

Niet alleen het opzetten van een Shopping campagne is een goede zet, het is echter ook belangrijk om ze te blijven optimaliseren. Maar hoe doe je dat nu exact? Hier zijn enkele basistips:

Niet alleen het opzetten van een Shopping campagne is een goede zet, het is echter ook belangrijk om ze te blijven optimaliseren en opvolgen.

Om het met Google’s eigen woorden te zeggen: Analytics & Adwords gaan samen zoals een hond en tennisballen – fijn apart,...
26/05/2015

Om het met Google’s eigen woorden te zeggen: Analytics & Adwords gaan samen zoals een hond en tennisballen – fijn apart, maar nog beter als team. We gaan in op de voordelen van dit duo in onze recentste blogpost:

Om het met Google’s eigen woorden te zeggen: Analytics & Adwords gaan samen zoals een hond en tennisballen – fijn apart, maar nog beter als team.

Wat is een Google Shopping campagne, en waarom heb JIJ dat nodig? Lees er alles over in onze nieuwe blogpost :)
21/05/2015

Wat is een Google Shopping campagne, en waarom heb JIJ dat nodig? Lees er alles over in onze nieuwe blogpost :)

Nog niet helemaal mee met ad extensions? Lees onze blog en kom er meer over te weten!
15/05/2015

Nog niet helemaal mee met ad extensions? Lees onze blog en kom er meer over te weten!

Doorwinterde Adwords-gebruikers zullen je allemaal hetzelfde zeggen: maak gebruik van Ad Extensions. Meer nuttige Adwords-tips? Lees onze blog!

26/06/2014

Op zoek naar een stage in online marketing vanaf 2015? Dan is Conversics zeker iets voor jou! Lees hier alvast de ervaringen van Daan, die de afgelopen maanden stage bij Conversics deed.

Ook op zoek naar een stage in online marketing voor webshops? Dan is Conversics het bedrijf voor jou!

20/03/2014

2013 betekende een sterke groei voor de Belgische e-commerce, en naar 2014 wordt met optimisme uitgekeken. Er worden steeds meer kansen benut in de online handel en dat brengt veel goeds met zich mee!

Belgische e-commerce maakte opmars in 2013, het optimisme naar 2014 toe is groot!

26/02/2014

Dit jaar wordt het aanbod van webshop domeinnamen opengetrokken, met een enorme waaier aan nieuwe mogelijkheden tot gevolg… Goed nieuws voor vele webshops, die nu iets heel uniek van hun webshop domeinnaam en URL kunnen maken!

Goed nieuws voor vele webshops, die nu iets nieuws van hun webshop domeinnaam kunnen maken met de .shop extensie. Maak iets uniek van je webshop domeinnaam!

Gratis Safeshops seminar met juridische e-commerce tips op 20 maart. Registreer nu! http://bit.ly/zAjhoh
09/03/2012

Gratis Safeshops seminar met juridische e-commerce tips op 20 maart. Registreer nu! http://bit.ly/zAjhoh

Belgische E-commerce kende in 2011 een mooie groei.
30/01/2012

Belgische E-commerce kende in 2011 een mooie groei.

Adres

Koopvaardijlaan 13
Ghent
9000

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Conversics | addicted to webshops nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Conversics | addicted to webshops:

Delen

Voedsel- En Drankbedrijven in de buurt


Andere Eten en drinken in Ghent

Alles Zien