Vishandel Bulté

Vishandel Bulté Een zee van ervaring, dat proef je zo. https://visbulte.be
(15)

Vishandel Bulté biedt al meer dan 70 jaar en drie generaties lang de lekkerste vissoorten, -bereidingen en -gerechten aan haar klanten.

03/08/2023
    # visvanhetjaar2023  &  😋😋
22/06/2023

# visvanhetjaar2023 & 😋😋

Artikel in Wegwijs Sint-Amandsberg
31/05/2023

Artikel in Wegwijs Sint-Amandsberg

BEDANKT lieve klanten! Het was een knuffelend afscheid met lieve woorden en dank! Sorry dat ik niet iedereen heb kunnen ...
23/04/2023

BEDANKT lieve klanten!
Het was een knuffelend afscheid met lieve woorden en dank! Sorry dat ik niet iedereen heb kunnen knuffelen daar ik weer te veel met de ovenhapjes in de weer was om jullie te verwennen.
Tevens een DIKKE merci voor alle kaartjes, bloemen, plantjes, flessen en goedgevulde verwenmanden. We zullen nog lang aan jullie denken. En misschien wel een traantje laten wanneer we morgen na de tweede opkuis de kaartjes zullen lezen. Hieronder een eerste impressie van deze middag.

Beste KlantNa 30 jaar (en meer) met hart en ziel te hebben gewerkt in de zaak, sluiten we met veel spijt onze Vishandel ...
10/04/2023

Beste Klant

Na 30 jaar (en meer) met hart en ziel te hebben gewerkt in de zaak, sluiten we met veel spijt onze Vishandel Bulté wegens gezondheidsproblemen bij ons beiden.

Om jullie - als trouwe klant - te bedanken willen we jullie graag een laatste keer verwennen met een afscheidsreceptie op zondag 23/04/2023 van 11u00 tot 13u00.

We hopen jullie met velen nog eens te zien, te verwennen en te bedanken!

Stuur ons wel een mailtje (via [email protected]) indien (en met hoeveel personen) jullie komen voor 20 april!

Graag wensen we jullie ondertussen heel fijne paasdagen toe!

Vriendelijke groeten
Hans en Martine

www.visbulte.be

18/02/2023

Bak vis zoals een pro.

Impressies van de STAR nieuwjaarsreceptie! Bedankt aan diegene die er waren!
29/01/2023

Impressies van de STAR nieuwjaarsreceptie!
Bedankt aan diegene die er waren!

Revalideren is een kunst 5.0 + uitnodiging nieuwjaarsreceptie STARBeste KlantOpnieuw bedankt en opnieuw sorry.Jammer gen...
17/01/2023

Revalideren is een kunst 5.0 + uitnodiging nieuwjaarsreceptie STAR

Beste Klant

Opnieuw bedankt en opnieuw sorry.
Jammer genoeg melden we u alweer dat we onze vishandel morgen nog niet mogen openen.
De fysische geneesheer schreef nog een ziektebriefje tot eind maart, diverse epidurales, rugschool e.d. voor. We mochten ook aanhoren dat de genezing van een peesscheur één jaar duurt. Is dat dan van het ontdekken van het eigenlijke probleem of van de eerste behandeling? Wie zal het zeggen? Hopelijk kunnen we voor Pasen weer opstarten.

Ondertussen willen we jullie graag met de andere STAR-handelaars van Sint-Amandsberg uitnodigen op de nieuwjaarsreceptie op zondag 29 januari van 10:30 tot 14:00. Waar? Op een unieke (film)locatie te Sint-Amandsberg; 'Academy one studios', Antwerpsesteenweg 199. Voor een babbeltje met ons en de hele buurt moet je die dag daar zijn. Maar ook voor een drankje, hapje, tombola en 'dans'! (zie bijlage)

We hopen velen van jullie te zien op zondag 29 januari!
Liefst een seintje of jullie komen (zodat STAR voldoende drank en hapjes kan voorzien ;-)).

Revalidatiegroetjes
Hans & Martine
Feys - Bulté
Vishandel Bulté
[email protected]
www.visbulte.be
www.webshopvisbulte.be

Wist je dat Vishandel Bulté in Sint-Amandsberg (Gent) al meer dan 70 jaar en drie generaties lang de lekkerste verse vissoorten en -bereidingen aanbiedt en bijna alle dagen voor u klaar staat?

Revalideren is een kunst 4.0Beste KlantOpnieuw willen we velen onder u bedanken voor de positieve ondersteunende hartver...
27/11/2022

Revalideren is een kunst 4.0

Beste Klant

Opnieuw willen we velen onder u bedanken voor de positieve ondersteunende hartverwarmende woorden en mailtjes die we mochten ontvangen. Sorry dat u niet allen een antwoord hierop ontving.

Helaas melden we u alweer dat we onze vishandel nog niet mogen openen.
De fysische geneesheer vindt het medisch gezien niet verantwoord er net voor de feestdagen weer voor 200% in te vliegen en denkt dat een rustige heropstart in januari veel beter zou zijn voor ons.
De mislukte operatie van Hans waardoor hij nog steeds (weliswaar nu gelukkig zonder pijn) door zijn enkel zakt liggen mee aan de basis. De scheur in de pees in de linkerarm/elleboog van Martine is ook nog niet helemaal genezen. Een derde PRP-spuit staat hiervoor ingepland net voor kerst. En in haar rechterduim met artrose (Rhizartrose, een typische vrouwenkwaal naar het schijnt) kreeg ze voorbije dinsdag nog een pijnlijke cortisonespuit ingespoten (vandaar dat ze vandaag pas weer een beetje kan typen ;-)). Voor haar nek- en rugartrose (tussen de onderste vijf ruggewervels zit geen kraakbeen meer met soms verlammingsverschijnselen aan benen tot gevolg) staat een afwisseling van rust en veel zachte beweging (dansen bijvoorbeeld ;-)) als remedie vooropgesteld.

Ons eventuele back-up-plan (niet de winkel openen en enkel werken op bestelling voor het eindejaar) valt zo ook in duigen.
Sorry aan diegenen die op ons rekenden voor hun eindejaarsmenu.

Hopend op uw begrip zien we u hééééééél graag binnenkort weer terug vanaf woensdag 18 januari 2023 en wensen u alvast een fijne kerst en een héél gezond 2023!
Voor het eerst in Martine's leven gaan we zelf eens kerst en nieuw vieren met familie. We zijn benieuwd!

Warme eindejaarsgroetjes

Hans en Martine
Feys - Bulté
Vishandel Bulté
www.visbulte.be
www.webshopvisbulte.be

Wist je dat Vishandel Bulté in Sint-Amandsberg (Gent) al meer dan 70 jaar en drie generaties lang de lekkerste verse vissoorten en -bereidingen aanbiedt en bijna alle dagen voor u klaar staat?

21/11/2022

Revalideren is een kunst 3.0Beste KlantOpnieuw willen we velen onder u bedanken voor de positieve ondersteunende woorden...
07/11/2022

Revalideren is een kunst 3.0

Beste Klant

Opnieuw willen we velen onder u bedanken voor de positieve ondersteunende woorden en mailtjes die we mochten ontvangen.
Ze deden deugd en waren hartverwarmend!

Met heel veel spijt in het hart moeten wij u weerom melden dat we onze vishandel nog niet zoals voorzien mogen openen deze week.
De revalidatie-arts geeft geen fiat. Een hardnekkige ontsteking (die maar niet wil genezen) aan de elleboog met scheur in de pees is één van de oorzaken die niet toelaten momenteel zware gewichten te heffen (naast een kapotte rug enz.).
Op 22 november is er weer een doktersafspraak. Hopelijk gaat tegen dan alles beter en kunnen we heropenen op woensdag 30 november.
Om er dan stevig in te vliegen tegen de eindejaarsfeesten ;-).
Van diverse dokters mogen we echter zo hard niet meer werken. Er zullen dus aanpassingen komen... Later daarover meer.

Bedankt voor uw begrip, we zien u hééééééél graag - cross our fingers- terug vanaf woensdag 30 november!

Warme groetjes

Hans en Martine
Feys - Bulté
Vishandel Bulté
www.visbulte.be
www.webshopvisbulte.be

Wist je dat Vishandel Bulté in Sint-Amandsberg (Gent) al meer dan 70 jaar en drie generaties lang de lekkerste verse vissoorten en -bereidingen aanbiedt en bijna alle dagen voor u klaar staat?

Wat leuk te lezen dat mijn (gratis) ontwerp aanzien wordt als ‘streetart’ en nu in ‘t groot op een gevel prijkt! Het pos...
24/10/2022

Wat leuk te lezen dat mijn (gratis) ontwerp aanzien wordt als ‘streetart’ en nu in ‘t groot op een gevel prijkt!
Het postkaartje met nieuwjaar werd een affiche voor in alle zelfstandige zaken rond de ‘Dampuurte’ en nu een nieuwe façade 😊.
Vrijwilligerswerk loont 😉

Revalideren is een kunst 2.0Beste KlantVooreerst willen we velen onder u bedanken voor de positieve ondersteunende woord...
04/10/2022

Revalideren is een kunst 2.0

Beste Klant

Vooreerst willen we velen onder u bedanken voor de positieve ondersteunende woorden en mailtjes die we mochten ontvangen.
Ze deden deugd en waren hartverwarmend!

Tot onze grote spijt moeten wij u opnieuw melden dat we onze vishandel nog niet zoals voorzien mogen openen deze week.
De professor spreekt van heropereren, maar dat zien wij niet zitten. We hebben beiden besloten samen nog een maand hard te werken aan revalidatie en dan (hopelijk) te heropenen na de herfstvakantie op woensdag 9 november.

Van 9 tot 13/11 houden we dan een uitgestelde feestweek voor de klant!
° Omdat u ons en wij u zolang hebben moeten missen
en vooral
° omdat wij, Hans en Martine, dan al 30 jaar in de zaak staan!

Bedankt voor uw begrip, we zien u hééééééél graag terug vanaf woensdag 9 november!

Warme groetjes

Hans en Martine
Feys - Bulté
Vishandel Bulté
www.visbulte.be
www.webshopvisbulte.be

24/09/2022

Kook met heerlijke seizoensvis van bij ons.

 ? Vandaag werd onze lekkere grijze Noordzeegarnaal verkozen te Nieuwpoort. Samen poseren met minister Crevits en colleg...
29/08/2022

? Vandaag werd onze lekkere grijze Noordzeegarnaal verkozen te Nieuwpoort. Samen poseren met minister Crevits en collega-vishandelaars dus ;-)

Weet je nog niet wat te doen vandaag? Ga dan vliegensvlug naar Nieuwpoort! Daar bakken ze ruim 1000 visjes bruin ten voo...
27/08/2022

Weet je nog niet wat te doen vandaag? Ga dan vliegensvlug naar Nieuwpoort! Daar bakken ze ruim 1000 visjes bruin ten voordele van de MUG HELI. Wij steunen ze alvast!

Revalideren is een kunstBeste KlantMisschien keek u net als ons uit naar de heropening van onze vishandel volgende week....
12/08/2022

Revalideren is een kunst

Beste Klant

Misschien keek u net als ons uit naar de heropening van onze vishandel volgende week.
Helaas moeten we u laten weten dat de revalidatie niet helemaal verloopt zoals verwacht en de dokter ons heeft verboden het werk te hervatten voor oktober.
Vandaar dat we gesloten blijven t/m dinsdag 4 oktober. Bedankt voor uw begrip, we zien u dan hééééééél graag terug vanaf woensdag 5 oktober!

Van 5 tot 10/10 houden we een feestweek voor de klant!
° Omdat u ons en wij u zolang hebben moeten missen,
° omdat we het weekend van de klant nog niet open zijn en vooral
° omdat wij, Hans en Martine, dan al 30 jaar in de zaak staan!
Vier je vanaf 5 oktober met ons mee?

Maar nu eerst nog wat revalideren ;-).

Warme groetjes
Hans en Martine
Feys - Bulté
Vishandel Bulté
www.visbulte.be
www.webshopvisbulte.be

Na ruim een maand in de zetel met het been omhoog en een kleine maand strompelen met deze robotcop-brace mag ik eindelij...
27/06/2022

Na ruim een maand in de zetel met het been omhoog en een kleine maand strompelen met deze robotcop-brace mag ik eindelijk naar de kinesist. Het revalideren kan eindelijk beginnen. 😊
aan de thuisverpleging
voor de bezorgde mailtjes van lieve klanten

13/06/2022

Gisteren gevierd, vandaag de wensen, fijne aan alle papa’s 💋❤️💋❤️

Gelukkige 89ste verjaardag lieve papa! ❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋
24/05/2022

Gelukkige 89ste verjaardag lieve papa! ❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋

Aan alle mama’s: fijne !❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋
08/05/2022

Aan alle mama’s: fijne !❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋

Fijne  allemaal! Bedankt om onze toonbank quasi leeg te kopen! Nu nog de grote kuis en dan wegens een medische ingreep ...
17/04/2022

Fijne allemaal!
Bedankt om onze toonbank quasi leeg te kopen!
Nu nog de grote kuis en dan wegens een medische ingreep en revalidatie gesloten tot 16 augustus.
We zien u daarna héél graag terug!
Zonnige groetjes!
Hans en Martine

    Omeletje met gerookte zalm (in uitgewassen eierschaal) - koud of warmte lepelen. Smakelijk! 🥚😋🥚
15/04/2022


Omeletje met gerookte zalm (in uitgewassen eierschaal) - koud of warm
te lepelen. Smakelijk! 🥚😋🥚

Adres

Bouwmeestersstraat 71
Ghent
9040

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:30
Dinsdag 09:00 - 18:30
Woensdag 09:00 - 18:30
Donderdag 09:00 - 18:30
Vrijdag 09:00 - 18:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 12:00

Telefoon

+3292285126

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Vishandel Bulté nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Vishandel Bulté:

Video's

Delen

Type

Voedsel- En Drankbedrijven in de buurt


Andere Vismarkt in Ghent

Alles Zien

Dit vind je misschien ook leuk