09/06/2026
♥️ Majlis Pautan Kasih ♥️
📅 06| 06 | 2026
📍 Dusun Tok Din, Penang
💐 Selamat Pengantin Baru buat Nazreen & Syamimi 💐
Tahniah di atas penyatuan dua hati dalam sebuah ikatan yang penuh bermakna. Semoga perjalanan rumah tangga yang baru bermula ini sentiasa dipenuhi kasih sayang, kebahagiaan, kesabaran dan persefahaman. Moga setiap langkah yang dilalui bersama dipermudahkan dan setiap impian yang dibina menjadi kenyataan.
Bunga melur mekar berseri,
Harum mewangi di pagi hari;
Nazreen dan Syamimi disatukan hari ini,
Semoga bahagia hingga ke akhir nanti.
Alhamdulillah, rezeki buat apabila diberi peluang menjadi salah satu vendor yang turut memeriahkan dan menceriakan majlis yang indah ini. Kami amat berbesar hati dapat menjadi sebahagian daripada kenangan manis pasangan pengantin pada hari bahagia mereka.
Terima kasih kepada pengantin kerana sudi menjemput dan memberi kepercayaan kepada kami. Melihat para tetamu menikmati aiskrim sambil berkumpul bersama keluarga dan sahabat handai benar-benar menggembirakan hati kami. Momen-momen seperti inilah yang menjadikan setiap majlis lebih bermakna dan istimewa.
Semoga Nazreen & Syamimi sentiasa dilimpahi kebahagiaan, dimurahkan rezeki dan dikurniakan rumah tangga yang penuh keberkatan.
🍦 Nak bagi majlis lebih manis dan meriah? sedia menerima tempahan untuk perkahwinan, akikah, jamuan, hari jadi dan pelbagai acara lain. PM kami untuk booking! ✨😊
Tersedia untuk semua majlis & kenduri @ nak sponsor kaa, Jom tekan Link Dikomen😀..