Kami sediakan jagung susu manis panas-panas, leleh RM3.50 je satu cup, Student-friendly, harga mampu milik, rasa confirm repeat!
πhttps://forms.gle/XgMqN3m22MqLshuQ9 tekan untuk order π Di Corntaa Corntee Ent, kami memperkenalkan kelazatan jagung dalam versi yang lebih menarik dan memikat selera β iaitu Jagung Manis Susu yang lemak berkrim, manis secukup rasa dan menggunakan biji jagung segar yang
dimasak setiap hari. Setiap cawan menggabungkan jagung segar yang berjus dengan susu berkrim serta sedikit rasa manis yang seimbang β sesuai dinikmati oleh semua peringkat umur, pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Sama ada anda sedang berehat, sibuk bekerja atau hanya mahu kudapan yang memuaskan, Jagung Manis Susu kami adalah pilihan terbaik.
π½ 100% jagung sebenar
π₯ Campuran susu berkrim
β¨ Dimasak segar setiap hari
π Sesuai untuk semua golongan
Rasai sendiri kelembutan dan keenakan jagung yang menjadi kegemaran ramai β hanya dari Corntaa Corntee Ent!