acarbuahbymakijaa

  • Home
  • acarbuahbymakijaa

acarbuahbymakijaa Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from acarbuahbymakijaa, Food Delivery Service, .

26/09/2021

Gift Edition.

Musim kawin dah start kan.

Sesiapa nak order AcarBuah by Mak Ijaa untuk buat Gift, boleh roger ye 🍒😋😋

Salam Jumaat, Rezeki Subuh. Pagi2 dah settlekan packing untuk COD dan POS order harini. Terima kasih semua yang masih se...
09/09/2021

Salam Jumaat, Rezeki Subuh.

Pagi2 dah settlekan packing untuk COD dan POS order harini. Terima kasih semua yang masih setia dengan AcarBuah by Mak Ijaa 🍒🍒💃

Area PD dan Poslaju close order ye. Kalau still ada order, boleh je proceed. Kita deal hari lain.

Mana mana area Rembau yg masih nak selit order, meh cepat WS Sis 👇🏻👇🏻

http://www.wasap.my/+60136921994/NAKAcarBuah

WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.

AcarBuah by Mak Ijaa still onzz ye. Feedback terbaru dari customer baru. Alhamdulillah 🤲🏻
17/08/2021

AcarBuah by Mak Ijaa still onzz ye. Feedback terbaru dari customer baru.

Alhamdulillah 🤲🏻

Dear all customer AcarBuah by Mak Ijaa. Start esok, acarbuah akan start harga baru, kuantiti yang baru. Tapi jangan risa...
08/08/2021

Dear all customer AcarBuah by Mak Ijaa. Start esok, acarbuah akan start harga baru, kuantiti yang baru. Tapi jangan risau, kualiti masih sama dan harga tetap mampu milik. 👌🏻

Maaf diatas segala kesulitan

Okey guys. Sesiapa yang setia menanti AcarBuah by Mak Ijaa. Start Isnin AcarBuah ready stok okey. Setelah almost 3 mingg...
22/05/2021

Okey guys. Sesiapa yang setia menanti AcarBuah by Mak Ijaa. Start Isnin AcarBuah ready stok okey. Setelah almost 3 minggu tak beraksi.

Terima kasih kepada semua yang setia menunggu stok AcarBuah. ❤️

Dear customer, AcarBuah by Mak Ijaa baru je ready stok ye. 🍒🍒Tapi yang mengecewakan 💔. Sis terpaksa close order dulu. Na...
17/04/2021

Dear customer, AcarBuah by Mak Ijaa baru je ready stok ye. 🍒🍒

Tapi yang mengecewakan 💔. Sis terpaksa close order dulu. Nak settle kan order 200bekas dlu.

Mana mana yg Sis dah kompemkan, nanti Sis inform bila dah siap packing. Maaf sangat sangat. ♥️

Terima kasih sebab setia dengan AcarBuah by Mak Ijaa ❤️

Alhamdulillah.Feedback dari customer.Terima kasih semua sebab percayakan AcarBuah by Mak Ijaa ♥️♥️
31/03/2021

Alhamdulillah.

Feedback dari customer.

Terima kasih semua sebab percayakan AcarBuah by Mak Ijaa ♥️♥️

AcarBuah by Mak Ijaa kembali. Stok ad je, cuma kekurangan masa untuk update.Dear customer AcarBuah by Mak Ijaa. Acar dah...
16/03/2021

AcarBuah by Mak Ijaa kembali. Stok ad je, cuma kekurangan masa untuk update.

Dear customer AcarBuah by Mak Ijaa. Acar dah ready stok. Tapi saya start COD and POS hari Khamis ye atas sebab sebab tertentu. Terima kasih kerana memahami. Terima kasih juga sebab sentiasa setia dengan AcarBuah by Mak Ijaa ❤️

Berita sedih 🥺🥺AcarBuah by Mak Ijaa sold out ye. Saya akan restock secepat mungkin 🤩🤩Alhamdulillah
23/02/2021

Berita sedih 🥺🥺

AcarBuah by Mak Ijaa sold out ye. Saya akan restock secepat mungkin 🤩🤩

Alhamdulillah

70pax for tomorrow.Alhamdulillah ♥️
20/02/2021

70pax for tomorrow.

Alhamdulillah ♥️

15/02/2021

Alhamdulillah.

Bertalu talu pulak order masuk. Sorry ye semua. Buat masa nih AcarBuah By Mak Ijaa out of stock. Sabtu baru ada ready stok.

Banner dah ontheway guys.Dari sehari ke sehari nak tempah. Dapat jugak buat. Alhamdulillah. Saya masih beroperasi ye. Se...
31/01/2021

Banner dah ontheway guys.

Dari sehari ke sehari nak tempah. Dapat jugak buat.

Alhamdulillah. Saya masih beroperasi ye. Sekarang nih sibuk dengan kerja. So tak sempat nak update.

Sesiapa nak meh wassap sis 👇

http://www.wasap.my/+60136921994/NAKAcarBuah

Alhamdulillah. Siap pun.Gagahkan jugak walaupun dah tak larat sebenarnya. Semoga esok semua selamat sampai ke tuan baru ...
11/01/2021

Alhamdulillah. Siap pun.

Gagahkan jugak walaupun dah tak larat sebenarnya. Semoga esok semua selamat sampai ke tuan baru 🥰🥰.

100bekas siap berisi. Tinggal nak serahkan ke tuan empunya saja.

Sesiapa nak meh wassap sis. Korang pasti takkan menyesal.

http://www.wasap.my/+60136921994/NAKAcarBuah

Rezeki itu sesungguhnya datang dari Allah SWT. Jangan pernah berhenti untuk mencuba. Teruskan Usaha. In sha allah, akan ...
07/01/2021

Rezeki itu sesungguhnya datang dari Allah SWT. Jangan pernah berhenti untuk mencuba. Teruskan Usaha. In sha allah, akan ada hasilnya. 🤩🤩

Untuk makluman semua. AcarBuah by Mak Ijaa out of stok. Baru masak semalam, harini dah SOLD OUT. 💪🏻

Alhamdulillah. 🤲🤲

Terima kasih kepada semua yang sudi support AcarBuah by Mak Ijaa 🥰🥰

Berita sedih.🥺🥺AcarBuah by Mak Ijaa SOLD OUT guys.Stok baru bakal menyusul. Be ready. 🤩🤩Sesiapa nak buat tempahan untuk ...
03/01/2021

Berita sedih.🥺🥺

AcarBuah by Mak Ijaa SOLD OUT guys.
Stok baru bakal menyusul. Be ready. 🤩🤩

Sesiapa nak buat tempahan untuk gift or kenduri. Meh cepat wassap Sis. 👇👇👇

http://www.wasap.my/+60136921994/NAKAcarBuah

Alhamdulillah.SOLD OUT !!!Terima kasih selalu support AcarBuah by Mak Ijaa.
28/12/2020

Alhamdulillah.

SOLD OUT !!!

Terima kasih selalu support AcarBuah by Mak Ijaa.

Sis open order untuk pos hari Isnin ye. Sesiapa nak meh cepat wassap Sis.Korang pasti takkan menyesal. Sekali rasa pasti...
11/12/2020

Sis open order untuk pos hari Isnin ye. Sesiapa nak meh cepat wassap Sis.

Korang pasti takkan menyesal. Sekali rasa pasti nak lagi 😋😋

Meh cepat 👇👇👇

http://www.wasap.my/+60136921994/NAKAcarBuah

Done pos AcarBuah by Mak Ijaa.Semoga selamat sampai ♥️
30/11/2020

Done pos AcarBuah by Mak Ijaa.

Semoga selamat sampai ♥️

Get ready ye semua.Esok Sis akan pos semua order yang jauh2. Mana2 nak selit order sempat lagi nih. Meh wassap Sis. Untu...
29/11/2020

Get ready ye semua.

Esok Sis akan pos semua order yang jauh2. Mana2 nak selit order sempat lagi nih. Meh wassap Sis. Untuk pos minimum order 5bekas ye.

Sekarang Sis memang dah jarang COD sebab masa tak mencukupi. Kalau nak self pick up, roger je Sis.

Maaf ye semua. AcarBuah by MakIjaa sold out. Saya baru beli barang. Esok dah masak saya update ye. Thanks sebab sudi bel...
28/11/2020

Maaf ye semua. AcarBuah by MakIjaa sold out. Saya baru beli barang. Esok dah masak saya update ye. Thanks sebab sudi beli AcarBuah by MakIjaa dengan saya. Anda pasti puas hati. 🥰

20bekas AcarBuah by Mak Ijaa bakal dipos ke tuannya di Slim River, Perak esok.Alhamdulillah.
24/11/2020

20bekas AcarBuah by Mak Ijaa bakal dipos ke tuannya di Slim River, Perak esok.

Alhamdulillah.

23/11/2020

Alhamdulillah..

Terima kasih semua customer AcarBuah by Maj Ijaa sebab sudi support bisnes kecil Sis.

Semoga 20bekas AcarBuah by Mak Ijaa selamat sampai ke Batu Gajah, Perak. ♥️

Alhamdulillah. AcarBuah by Mak Ijaa selamat mendarat ke Perak.Esok 20botol lagi bakal mendarat ke tuannya.Lusa 50botol p...
16/11/2020

Alhamdulillah. AcarBuah by Mak Ijaa selamat mendarat ke Perak.

Esok 20botol lagi bakal mendarat ke tuannya.

Lusa 50botol pulak bakal mendarat ke tuannya.

Terima kasih Allah atas rezeki ini ♥️

13/11/2020

AcarBuah by Mak Ijaa masih beroperasi ye guys. Cuma sekarang nih jarang bersiaran je.

Meh PM tepi sapa yang nak selit order ,♥️

Masih beroperasi ye guys. Lately ni sibuk sikit dengan kerja and family. Ni baru ad masa nak upload. Stok baru ye guys. ...
26/10/2020

Masih beroperasi ye guys. Lately ni sibuk sikit dengan kerja and family. Ni baru ad masa nak upload.

Stok baru ye guys. Harini Abam sayang Sis yg tolong masakkan sebab Sis kerja.

Cepat cepat, meh grab dengan sis. Korang pasti takkan menyesal ♥️

Alhamdulillah. Parcel saya selamat sampai ke Batu Gajah, Perak. Terima kasih repeat order dengan saya. ♥️
19/10/2020

Alhamdulillah. Parcel saya selamat sampai ke Batu Gajah, Perak. Terima kasih repeat order dengan saya. ♥️

Harini done pos AcarBuah by Mak Ijaa 40pax ke Perak. Semoga selamat sampai. Aminn..Dah merata dah AcarBuah sis pergi. Se...
15/10/2020

Harini done pos AcarBuah by Mak Ijaa 40pax ke Perak. Semoga selamat sampai. Aminn..

Dah merata dah AcarBuah sis pergi. Sekali rasa pasti nak lagi. 🥰🥰

Alhamdulillah. 40pax bakal terbang ke Perak. Semoga dipermudahkan urusan. Aminn.Terima kasih semua sudi support AcarBuah...
12/10/2020

Alhamdulillah. 40pax bakal terbang ke Perak. Semoga dipermudahkan urusan. Aminn.

Terima kasih semua sudi support AcarBuah by Mak Ijaa ♥️♥️

Alhamdulillah. 70pax AcarBuah by Mak Ijaa ♥️
09/10/2020

Alhamdulillah.

70pax AcarBuah by Mak Ijaa ♥️

09/10/2020

Alhamdulillah. Rezeki di pagi Jumaat.

Masuk order 70pack AcarBuah by Mak Ijaa. 🥰😋🍒

Ada customer call sis tanya AcarBuah by Mak Ijaa ni boleh tahan berapa lama kalau tak simpan dlm peti ais??Testimoni yg ...
08/10/2020

Ada customer call sis tanya AcarBuah by Mak Ijaa ni boleh tahan berapa lama kalau tak simpan dlm peti ais??

Testimoni yg pernah dibuat adalah setahun ye semua. In sha allah. Cuma colour akan berubah sikit. ♥️

So sapa sapa yang nak AcarBuah by Mak Ijaa meh wassap sis 👇🏻

http://www.wasap.my/+60136921994/NAKAcarBuah

Address


Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when acarbuahbymakijaa posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Videos

Shortcuts

  • Address
  • Alerts
  • Videos
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Food & Beverage Service?

Share