GO scholengroep Inspira - Catering

GO scholengroep Inspira -  Catering Wij zijn de catering die de warme maaltijden verzorgt voor de GO! Inspira scholen in de westhoek.

13/08/2022

Adres

Kaaskerkestraat 22
Diksmuide
8600

Website

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer GO scholengroep Inspira - Catering nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar GO scholengroep Inspira - Catering:

Delen

Onze eigen kwalitatieve catering

GO! scholengroep Westhoek geeft richting aan een 30-tal scholen en vestigingen van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Het kwalitatief onderwijs door onze professionals geboden, garandeert elke lerende gelijke kansen en draagt zo bij tot de maximale ontplooiing en de vorming van unieke persoonlijkheden.

En bij kwalitatief onderwijs hoort een kwalitatieve catering. En hiervoor schieten wij in actie.. Met onze eigen catering, kleinschalig en zuiver voor onze scholengroep, bieden wij kwalitatieve maaltijden aan de leerlingen. Deze worden met de grootste zorg bereid en met kwaliteitsvolle producten van zoveel mogelijk Belgische en lokale oorsprong. Zo verzekeren wij onze lerende jeugd van een lekkere en gezonde maaltijd ‘s middags!

www.go-scholengroepwesthoek.be


Andere Eten en drinken in Diksmuide

Alles Zien