Balkan Line Klf Ltd

Balkan Line Klf  Ltd Wholesale and Distribution;
BBQ Charcoal, Food & beverages

10/09/2017

Това, към което се стремим е да организираме маратон, а не спринт.
Наслаждавайте се.
Развивайте устойчивост и последователност във всичко, което правите. Потърсете дейности, които ви презареждат и ви позволяват да покажете най-доброто от себе си. Поддържайте перспектива, дори и когато се случват неочаквани и непредвидени неща. Можем да постигнем всичко като екип! Вярваме, че заедно ще направим невероятни неща, но винаги помнете, че трябва да се наслаждавате както на работата, така и на останалите хубави неща, предоставяни от живота!
Помогнете на останалите да се научат и израснат
Не забравяйте, че всеки един от нас има какво да предложи. Споделете опитът и преживяванията си, за да помогнете на хората около вас да получат по-добра перспектива за себе си и за света. Споделете знанията си, за да изградите умения и способности във Вашите колеги и съотборници. Натискайте ги и ги мотивирайте да постигнат целите си. Бъдете отворени да се научите на колкото се може повече нови неща.
Вярвайте!
Гордейте се с Вашите постижения. Предпочитайте да действате пред това да наблюдавате отстрани. Подкрепете вашите съотборници. Счупено? Съберете съотборниците и го поправете. Възможност? Обединете се и се възползвайте!
Бъди съпричастен.
Направете усилие да слушате и разбирате, а не просто да чувате.

10/09/2017

Coming Soon

13/08/2017

Wholsale and Distribution: BBQ Charcoal, Foods & Beverages

Adres

192, Hundelgemsesteenweg
Ghent
9050

Website

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Balkan Line Klf Ltd nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Delen


Andere Keukenbenodigdheden in Ghent

Alles Zien

Dit vind je misschien ook leuk