Diëtiste - Tabakologe Myriam Van San

Diëtiste - Tabakologe  Myriam Van San U kunt steeds terecht voor zowel gezonde en evenwichtige voedingsadviezen als voor aangepaste diëte Eveneens consultaties:

Vrijdagmarkt 10, 9000 Gent
(2)

"The art of Breakfast" blijft nieuwe recepten uitproberen. Dit bananen-notenbrood is overheerlijk en een voorbeeld van e...
01/05/2023

"The art of Breakfast" blijft nieuwe recepten uitproberen. Dit bananen-notenbrood is overheerlijk en een voorbeeld van een volwaardig ontbijt. Zeker samen met een frisse yoghurt en wat vers fruit.
Tip ... het boek is nog steeds beschikbaar en is een ideaal geschenk voor moederdag. Bestel hem nu en je zult hem tijdig thuis ontvangen.

We zijn klaar om de week te starten met gezonde ontbijten: rijstpudding met mangobeleg, havermoutbrood, rode vruchten be...
19/02/2023

We zijn klaar om de week te starten met gezonde ontbijten: rijstpudding met mangobeleg, havermoutbrood, rode vruchten beleg en chocoladenotenpasta. Alle recepten zijn gemaakt zonder toegevoegde suikers en met gezonde basisingrediënten. Wil je ze ook maken of meer over weten, mijn boek "the art of Breakfast" is nog steeds te bekomen. Contacteer mij gerust indien je er meer wenst over te weten.

Adres

Vrijdagmarkt 10
Ghent
9000

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Diëtiste - Tabakologe Myriam Van San nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Diëtiste - Tabakologe Myriam Van San:

Delen

Our Story

Eveneens consultaties: George Minnelaan 1, 9830 Sint-Martens-Latem

Fr. Wittoucklaan 21, 9060 Zelzate

Velodroomstraat25, 9940 Evergem

Voedsel- En Drankbedrijven in de buurt


Andere Ghent voedsel- en drankbedrijven

Alles Zien

Dit vind je misschien ook leuk