Clicky

Fiers NV

Fiers NV Uw vertrouwde leverancier voor vlees, wild & gevogelte, alsook voor culinaire specialiteiten vanuit de grootste, Europese versmarkt Rungis.

Al meer dan 50 jaar is Fiers een toonaangevend bedrijf op de markt voor gevogelte- en vleesbereidingen. Met een gemotiveerd team produceert Fiers hoogwaardige bereidingen van kip en vlees en wordt ons assortiment aangepast naar het seizoen. Om versheid te garanderen zorgen wij voor frequente leveringen en staat ons team steeds voor u klaar.

Werkend zoals gewoonlijk

 | Vitello Tonnato "Fortuna" & Carpaccio "Jean Routhiau" | Promoprijzen tot 2/04/'22
18/03/2022

| Vitello Tonnato "Fortuna" & Carpaccio "Jean Routhiau" | Promoprijzen tot 2/04/'22

Kent u ons assortiment van Traiteur de Paris al? Contacteer ons op info@fiers.net of op 09/280.94.94 voor meer info!
04/02/2022

Kent u ons assortiment van Traiteur de Paris al? Contacteer ons op [email protected] of op 09/280.94.94 voor meer info!

03/01/2022

Heb jij een passie voor voeding? Heb jij affiniteit met de HORECA? Word jij de nieuwe ambassadeur van FIERS? Wij zijn op zoek naar een gedreven vertegenwoordiger om onze sales verder te boosten. Laat iets weten via onze Facebook, Instagram of via [email protected].

Check out our Fondue and Gourmet dishes for our Retail customers! Made with love!
27/12/2021

Check out our Fondue and Gourmet dishes for our Retail customers! Made with love!

Bestel nu uw kalkoenproducten bij FIERS! Geheel, ontbeend of gevuld, voor een heerlijk stukje kalkoen moet je bij FIERS ...
22/11/2021

Bestel nu uw kalkoenproducten bij FIERS! Geheel, ontbeend of gevuld, voor een heerlijk stukje kalkoen moet je bij FIERS zijn. Bel ons op 09/280.94.94 of mail op [email protected] voor meer info en je bestellingen.

FIERS werft aan! Wij zijn op zoek naar beenhouwers met een hart voor vlees! Ben jij zo iemand, of ken jij zo iemand, laa...
14/05/2021

FIERS werft aan! Wij zijn op zoek naar beenhouwers met een hart voor vlees! Ben jij zo iemand, of ken jij zo iemand, laat het ons weten via [email protected]!

23/12/2020
Beste mensen, Ons kalfsvlees zetten we deze maal graag in de kijker. Heerlijk om te grillen en ook mooi mager vlees om m...
24/06/2020

Beste mensen,

Ons kalfsvlees zetten we deze maal graag in de kijker. Heerlijk om te grillen en ook mooi mager vlees om mee te werken. Aangezien dit allemaal Belgisch is werken we zo ook met lokale producten.

Alle aparte delen zijn te verkrijgen.

Kalfswangen
Kalf Ribeye
Kalfsrug zonder been
Kalf filet pur
Kalf hart zwezeriken
Kalfstongen
Kalfslever
Kalfspoten
Kalfsnieren in het vet
Kalf filet d’anvers
Kalf bovenbil brut
Kalf bovenbil opgekuist
Kalf kraai (onglet)
Kalf beenderen

Neem gerust contact op voor meer info.

#9000

14/06/2020

De firma Fiers wenst alle papa’s een leuke vaderdag. Geniet van je gezin. Steek samen de BBQ aan en geniet van een heerlijk stukje vlees. 🥩🥓 🍗

25/05/2020

Beste klant,

De Corona tijd heeft ons allen, en nu nog steeds, zeer zwaar op de proef gesteld. Toch hebben wij in deze periode gezien dat velen onder jullie creatief zijn gebleven en hun diensten nog zijn blijven aanbieden op alternatieve manieren. Zo zijn de take away services alsnog een positieve noot geweest en is online bestellen nog nooit zo populair geweest in de horeca.

Ook voor ons was het niet allemaal evident werken. Plots krijg je die vrachtwagen niet meer genoeg gevuld waardoor je transportkosten oplopen. Dit net wanneer we er willen zijn voor onze klanten, door scherpe prijzen te geven, omdat die het op dit moment echt moeilijk hebben.

De laatste update omtrent de heropening van de horeca spreekt voorlopig op 8 juni. Dit wil zeggen dat er licht is aan het einde van de tunnel. Wij hopen dan ook samen met jullie dat deze datum een einde kan zijn aan deze collectieve sluiting.

Met dit gezegd zijnde wil ik jullie berichten dat wanneer er terug groen licht gegeven wordt, wij zullen klaarstaan om u terug zo goed mogelijk te bedienen. Maar omdat de opstart toch wel moeizaam zal verlopen wil ik jullie vragen om toch tijdig jullie bestellingen door te geven. Sommige producten vragen nu eenmaal een langere levertijd dan andere.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort terug. Tot dan wensen wij iedereen nog heel veel sterkte. Blijf gezond en zorg voor je naasten.

Tot snel 🤞

Fiers.

14/03/2020

Beste Klant,

Gezien de stormloop op de supermarkten en beenhouwers, is ons gevogelte zo goed als helemaal uitverkocht. We hebben ons uiterste best gedaan om de afgelopen 24u nog zo veel mogelijk gevogelte af te nemen bij de slachthuizen, maar zij zitten nu ook zonder.

Voor maandagochtend verwachten wij ook tekorten bij de levering van ons gevogelte. We doen ons uiterste best om toch zo veel mogelijk in te slaan. Daarnaast kunt u steeds bij ons terecht voor runds- en kalfsvlees, varken, lam en schaap, diverse bereidingen, consumentenverpakkingen enz. Als u verdere vragen heeft over ons aanbod, stuur gerust een mailtje op [email protected] of bel ons op 09/280.94.94.

Met vriendelijke groeten,

Het Fiers-team

13/03/2020

Namens de ganse firma Fiers wensen wij de horeca veel sterkte toe in deze moeilijke tijden van corona. Hopelijk is het allemaal maar van korte duur en kunnen we ons snel herpakken.

Aan de horeca kunnen we aanraden om zoveel mogelijk te gaan werken op het “Take away” aspect aangezien dit wel nog toegelaten wordt. Ook leveringen aan huis kunnen een oplossing zijn.

Wij blijven nog zo lang mogelijk doorwerken en staat nog steeds paraat om de nog actieve horeca, de slagers en de warenhuizen verder te bedienen.

Het is wat het is, laat ons samen elkaar een hart onder de riem steken.

Veel succes aan iedereen.

Firma Fiers

Wij zoeken chauffeurs!! Interesse ? Laat gerust iets weten.
04/05/2017

Wij zoeken chauffeurs!! Interesse ? Laat gerust iets weten.

#komoptegenkanker#Gent#proudtobeapartner#
11/04/2017

#komoptegenkanker#Gent#proudtobeapartner#

Fourchette#event#Gent#greatchefs#greatfood#greatpeople#
12/03/2017

Fourchette#event#Gent#greatchefs#greatfood#greatpeople#

De Franse Anjouduif Royal is een tamme duif, een gezond kwaliteitsproduct met een bijzonder goede smaak. Ze worden gefok...
03/02/2017

De Franse Anjouduif Royal is een tamme duif, een gezond kwaliteitsproduct met een bijzonder goede smaak. Ze worden gefokt bij kleinschalige boeren in de streek van Maulévrier. Rust, tijd en voedsel zorgen voor een bijzonder lekkere duif.
#anjouduif#topchef#topproduct#

Promoties voor de maand februari
30/01/2017

Promoties voor de maand februari

#januari#horeca#slagerij#supermarkten#voorelkwatwils#dagelijkseleveringen#goedeservice#tevredenklant#fiersnv#
09/01/2017

#januari#horeca#slagerij#supermarkten#voorelkwatwils#dagelijkseleveringen#goedeservice#tevredenklant#fiersnv#

Ons team wenst jullie een gezond, leuk, fantastisch 2017! 🌟
02/01/2017

Ons team wenst jullie een gezond, leuk, fantastisch 2017! 🌟

Feest#Foiegras#Ganzenlever#Huisbereide terrine#verkrijgbaar bij Fiers#eindejaar#
29/12/2016

Feest#Foiegras#Ganzenlever#Huisbereide terrine#verkrijgbaar bij Fiers#eindejaar#

Prettige feesten vanwege het Fiers-team 🎄🎅🏻🎄🎅🏻
25/12/2016

Prettige feesten vanwege het Fiers-team 🎄🎅🏻🎄🎅🏻

Proficiat Frans Leroy, één van onze winnaars van de like&share wedstrijd, met deze hete nazomer zal dit zeker van pas ko...
14/09/2016

Proficiat Frans Leroy, één van onze winnaars van de like&share wedstrijd, met deze hete nazomer zal dit zeker van pas komen! Geniet van dit heerlijk BBQ pakket van Fiers.

www.fiers.net

Proficiat Frans Leroy en Inge Cool, onze twee laatste winnaars van de heerlijke BBQ pakketten voor 4 personen van Fiers....
06/09/2016

Proficiat Frans Leroy en Inge Cool, onze twee laatste winnaars van de heerlijke BBQ pakketten voor 4 personen van Fiers. We zijn er zeker van dat ze komende week zeker van pas zullen komen. Nu maar genieten van een heerlijke najaarszomer!

www.fiers.net

Laat het zuiden tot bij u komen dankzij Fiers. Vers fruit kan ook door Fiers bij u geleverd worden, vraag ernaar bij uw ...
05/09/2016
Fiers > Home

Laat het zuiden tot bij u komen dankzij Fiers. Vers fruit kan ook door Fiers bij u geleverd worden, vraag ernaar bij uw verkoper.

www.fiers.net

Bij Fiers verwennen we onze klanten graag! Proficiat aan één van onze winnaars van het BBQ pakket en we hopen dat jullie...
25/08/2016

Bij Fiers verwennen we onze klanten graag! Proficiat aan één van onze winnaars van het BBQ pakket en we hopen dat jullie hier met volle teugen van gaan genieten.

www.fiers.net

Mini paarse- en groene koolrabi, de kleine variant van de normale koolrabi is de perfecte combinatie van fris en aards. ...
22/08/2016

Mini paarse- en groene koolrabi, de kleine variant van de normale koolrabi is de perfecte combinatie van fris en aards. Klein van formaat, maar toch die echte fris zure koolsmaak.

www.fiers.net

Het eerste wild van het wildseizoen is de wilde eend.Wilde eend heeft een zeer kruidige smaak. Je kan de smaak nog verst...
19/08/2016

Het eerste wild van het wildseizoen is de wilde eend.
Wilde eend heeft een zeer kruidige smaak. Je kan de smaak nog versterken door bij de bereiding er rode wijn, bouillon of porto aan toe te voegen. Dit vocht zou er gelijk ook voor zorgen dat het vlees sappig blijft.

www.fiers.net

Zoek je een nieuwe uitdaging of ken je iemand die hiervoor in aanmerking zou komen? Laat het ons snel weten.    www.fier...
19/08/2016

Zoek je een nieuwe uitdaging of ken je iemand die hiervoor in aanmerking zou komen? Laat het ons snel weten.

www.fiers.net

Zomers genieten van het lekkerste fruit. Nog één van onze sterke eigenschappen. Vers geleverd, sappig en eetklaar.      ...
10/08/2016

Zomers genieten van het lekkerste fruit. Nog één van onze sterke eigenschappen. Vers geleverd, sappig en eetklaar.

www.fiers.net

Proficiat Caroline Blommaert en Matthieu De Trog! Geniet van een heerlijk BBQ pakket voor 4 personen dankzij Fiers!    w...
08/08/2016

Proficiat Caroline Blommaert en Matthieu De Trog! Geniet van een heerlijk BBQ pakket voor 4 personen dankzij Fiers!

www.fiers.net

Geniet van de nazomer met een heerlijk BBQ pakket van Fiers! We verloten begin september opnieuw twee pakketten voor 4 p...
08/08/2016

Geniet van de nazomer met een heerlijk BBQ pakket van Fiers!
We verloten begin september opnieuw twee pakketten voor 4 personen. Zorg dat je erbij bent!
Hoe deelnemen:
1. Like dit bericht
2. Like onze pagina: https://www.facebook.com/Fiers-NV-974007532676601/…
3. Deel dit bericht
Veel succes en smakelijk aan onze winnaars!

www.fiers.net

Adres

Wiedauwkaai 49
Ghent
9000

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 12:00

Telefoon

+32 9 280 94 94

Producten

Door de jaren heen is ons assortiment steeds uitgebreid en aangepast naar de wensen van onze klanten. Hierdoor is Fiers de ideale leverancier voor vlees-, wild- en gevogeltebereidingen, alsook kant-en-klare maaltijden, zuivelproducten, e.d. Onze producten worden frequent geleverd aan verschillende slagerijen, horecazaken, supermarkten engrootkeukens.

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Fiers NV nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Fiers NV:

Voedsel- En Drankbedrijven in de buurt


Andere Slagers in Ghent

Alles Zien

Comments

It's a wrap! FoodFront 2019 Circus Edition was een succes!

Wij willen graag IEDEREEN bedanken die heeft bijgedragen aan deze fantastische avond; alle aanwezigen, ons topteam, mensen van het entertainment en alle sponsors & partners!

Iedereen die leuke filmpjes, foto's,... heeft mag ons deze gerust sturen, of posten op deze pagina! Zo kunnen we nog lang terugblikken op dit geweldig event!

En wat ons betreft... See you next year 😉😉😉

Met dank aan:
Van keuken tot tafel by Seru Resto Service
Sawnd & Lite Services BVBA Monarti Campari JULIA La Buena Vida Duvel Winetime AXFIN Stad Nieuwpoort Femat Wijnhandel Bacchus - Knokke Sam Laeremans Volvo Automobilia Wijnen Bruno Desmet-CarlierRsk koeltechnieken UDO Debecker Fritz Vandenabeele Veroma Espresso Service Dela Hans Circodans Klaas Pattyn Djonah - dj jona Moving Chefs Rancilio Group Wasserette M Bistro La Muse Feu D'or Dekuyper Products AXFIN Stephan Vileyn - Fotografie Claude Lingier Belfius the MADEIRA COLLECTION Stijn Vandecasserie Fiers NV Hk Hotelschool Ter Duinen Bloemerie
x

Andere Slagers in Ghent (alles zien)

Dulce de Leche Don Ramos SELAY Belgium Slagerij & Market Al Baraka,Gent ملحمة و ماركت البركة جنت Akkoyun Slagerij - Kasabi Slagerij raemdonck Slagerij Erwin & Sandra Buurtslagers Slagerij Zwaenepoel Kwaliteitsslagerij GEERT Muhsin Market Slagerij Traiteur Christian Slagerij Sultan Kasabi Meat & Co Vatan Slagerij Slagerij Barka