Feestzaal & Catering De Zevensterre

Feestzaal & Catering De Zevensterre De Zevensterre te Laarne is een bruisend cateringbedrijf met eigen feestzalen en take-out service.
(121)

BVBA De Zevensterre is een eigentijds cateringbedrijf gesitueerd in het hart van Oost-Vlaanderen. Met 2 feest- en evenementenlocaties beschikken wij over sfeervolle zalen voor het verzorgen van alle feesten en (zakelijke) evenementen. Onze cateringservice is gebaseerd op 3 pijlers: Vers - Royaal - Betaalbaar. Het keukenteam onder leiding van Dominique zorgt voor verfijnde gerechten
die steeds opni

euw verrassen. Ook voor thuis, in de club of op het werk bieden wij heerlijke culinaire oplossingen dankzij onze take-out service. Neem snel een bezoekje op onze website en ontdek onze vele mogelijkheden en formules:

www.zevensterre.be

Zevensterstraat 34
9270 Laarne
BE0897.364.519

Liefhebbers van paling, noteer alvast 13 en 14 september in uw agenda! 📅🍽
12/06/2024

Liefhebbers van paling, noteer alvast 13 en 14 september in uw agenda! 📅🍽

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september organiseren we in De Zevensterre terug een "All you can eat" avond met paling à volonté op maar liefst 4 verschillende bereidingswijzen!

Op zondag 4 augustus toveren onze chefs terug heerlijk grill- en roostergerechten uit hun koksmouw op onze "Zomerse BBQ ...
10/06/2024

Op zondag 4 augustus toveren onze chefs terug heerlijk grill- en roostergerechten uit hun koksmouw op onze "Zomerse BBQ à volonté'. Duimen jullie mee voor mooi weer?

Meer info:

https://www.zevensterre.be/zomerbbq

07/06/2024

Een gezellige all-in avond met heerlijk eten, lekkere dranken en ambiance met dansmuziek van de jaren 80 tot nu. Fun & amusement verzekerd!

We sluiten de inschrijvingen voor het vaderdagontbijt vanmiddag om 15.00 uur af. Thuisbezorging is niet langer mogelijk,...
07/06/2024

We sluiten de inschrijvingen voor het vaderdagontbijt vanmiddag om 15.00 uur af. Thuisbezorging is niet langer mogelijk, maar afhalen in onze zaak is nog steeds wel mogelijk.

Kom naar onze allereerste Diner & Dance avond!Geniet van heerlijk eten en dans op muziek van de jaren 80 tot nu.Zet 21 s...
04/06/2024

Kom naar onze allereerste Diner & Dance avond!

Geniet van heerlijk eten en dans op muziek van de jaren 80 tot nu.
Zet 21 september in je agenda en reserveer snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Deze avond is perfect om samen te genieten met vrienden, collega's, vereniging of familie.

Een gezellige all-in avond met heerlijk eten, lekkere dranken en ambiance met dansmuziek van de jaren 80 tot nu. Fun & amusement verzekerd!

Onze leveringsronde is momenteel helemaal volgeboekt. Maar geen zorgen, je kunt nog steeds je bestelling bij ons afhalen...
04/06/2024

Onze leveringsronde is momenteel helemaal volgeboekt. Maar geen zorgen, je kunt nog steeds je bestelling bij ons afhalen in de feestzaal!

03/06/2024
02/06/2024

WE hebben een ENORME, maar KLEINE gunst om je te vragen! 🫶

Ga naar onze pagina: 👉 Feestzaal & Catering De Zevensterre

Ga naar de 3 kleine puntjes bovenaan rechts.
*Klik op "Vrienden uitnodigen".
*Vink "Alles selecteren" aan en bevestig.

Je hebt zojuist ons klein bedrijfje SUCCESVOL ONDERSTEUND, gratis en in minder dan 30 seconden van je tijd.♥️

Bedankt voor het steunen van eigenaren van kleine bedrijven zoals ons. 🙏

Doe jij dit voor ons, dan doen we dit met veel plezier voor jou terug ♥️

29/05/2024

Al gereserveerd voor onze zomermonologen? Deze worden gebracht door twee topdames: Viviane en Karine!
De voorstellingen gaan door vanaf 19 juli tot 25 juli 2024 in feestzaal "De Zevensterre" in Laarne.
Tijdens de voorstelling van zondag 21 juli is er Koffie à volonté + gebak tijdens de pauze.
Reserveren kan via www.kattenheye.be of telefonisch op 0456 59 06 62
Tot binnenkort!

26/05/2024

Welkom baby Mona op je allereerste feestje 🥰

26/05/2024

About last night... veel volk, veeel eten, veeeel ambiance en veeeeeeeel liefde....

Alain 💞 Claudine

Dylan 💞 Jessy - 24 mei 2024
24/05/2024

Dylan 💞 Jessy - 24 mei 2024

Zomermonologen @ De Zevensterre - 19 tot 25 juli 2024
23/05/2024

Zomermonologen @ De Zevensterre - 19 tot 25 juli 2024

Verfrissingske tussendoor 😋🍦
19/05/2024

Verfrissingske tussendoor 😋🍦

Wegens een foutieve bestelling hebben we een 150 tal broodjes over met divers beleg en rauwkost. We verkopen deze nu aan...
19/05/2024

Wegens een foutieve bestelling hebben we een 150 tal broodjes over met divers beleg en rauwkost.

We verkopen deze nu aan 1 euro per stuk (in plaats van 2 euro). Ze zitten verpakt per 17 a 22 stuks per plateau. Dus u hoeft ze niet allemaal te nemen 😉

Vanmiddag af te halen voor 17u.
Interesse? Bel snel 0487 625292

15/05/2024

Onze zaak zal gesloten zijn op Pinkstermaandag 20 mei.

12/05/2024

Beste klanten,

Met het aanbreken van het hoogseizoen willen wij u graag op de hoogte brengen van enkele belangrijke punten om alles in goede banen te leiden.

Allereerst willen wij u vragen om tijdig contact met ons op te nemen voor een menubespreking of zaalbezichtiging. Op deze manier kunnen we een afspraak inplannen die voor beide partijen goed uitkomt, zodat we voldoende tijd hebben om alles te bespreken. Doe dit bij voorkeur altijd via e-mail ([email protected]), zodat wij u snel onze beschikbaarheden kunnen laten weten.

Daarnaast is het van belang om uw afhaalgerechten, zoals feestbroodjes en buffetjes, tijdig te bestellen. Aangezien we het erg druk hebben in de feestzaal, kunnen we per weekend maar een beperkt aantal afhaalopdrachten aannemen. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom kan het voorkomen dat we af en toe een bestelstop moeten aankondigen. Bestellen doe je bij voorkeur steeds via de bestelshop op onze website of via e-mail).

Verder bieden wij dagelijks een lekkere vers bereide dagschotel aan, maar we werken met een beperkte voorraad aan op voorhand ingekochte ingrediënten. Het is daarom verstandig om tijdig te bestellen, want op = op. Bestellen doe je terug bij voorkeur steeds via de bestelshop op onze website of via e-mail).

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen wij u vriendelijk verzoeken om bij voorkeur per e-mail ([email protected]) contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden onze mailtjes altijd snel en efficiënt.

Tot slot zijn wij voortaan enkel telefonisch bereikbaar op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Mocht u ons niet meteen kunnen bereiken (soms heel druk!), probeert u het dan gerust later nog eens. Voicemailberichten worden niet beantwoord. Mailtjes genieten onze voorkeur ;)

Wij begrijpen dat deze richtlijnen wellicht wat strikt overkomen, maar ze zijn noodzakelijk om een goede werking te garanderen. Wij zijn een klein familiebedrijf met veel passie voor wat we doen, maar met beperkt vast personeel. Ons motto luidt dan ook: klein maar fijn.

Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in De Zevensterre.

Met vriendelijke groet,
Dominique en Nathalie

Voor het weekend van 18 en 19 mei hanteren wij een bestelstop vanwege de grote drukte. Ontbijten en dagschotels kunnen n...
12/05/2024

Voor het weekend van 18 en 19 mei hanteren wij een bestelstop vanwege de grote drukte. Ontbijten en dagschotels kunnen nog steeds besteld worden. Dank u!

Nieuw speelgoedje in onze keuken 🤩
08/05/2024

Nieuw speelgoedje in onze keuken 🤩

Adres

Zevensterstraat 34
Laarne
9270

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Feestzaal & Catering De Zevensterre nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Feestzaal & Catering De Zevensterre:

Video's

Delen

Een sfeervolle locatie tot 200 personen

Sinds drie decennia staat Gasthof De Zevensterre in Laarne bekend als een gemoedelijke sfeervolle feestlocatie met een eigentijdse catering. Je kan er terecht voor zowel een klassiek huwelijksfeest als voor een hippe Wedding Party. Of voor een gezellige babyborrel, kindvriendelijk communie- of lentefeest, verrassende verjaardagsparty of een romantische huwelijksverjaardag. Deze sfeervolle feesten zijn slechts een greep uit wat het professioneel team onder leiding van Nathalie en Dominique voor je kunnen verzorgen. Af en toe organiseren ze ook wel een eigen activiteit.

Drie decennia Gasthof De Zevensterre

In 1984 besloten Emiel en Viviane Valcke het roer om te gooien en ruilden hun 9-to-5 jobs in voor een boeiend horecaleven. Menig vriend en kennis verklaarde hen 'goed zot' om dit risico te nemen. Waar er een jaar voordien nog koeien rondliepen werd een nieuwe feestzaal gebouwd. En die werd genoemd naar de nabijgelegen vijvers waar men aan zandwinning deed. Het werd een succes en "Gasthof De Zevensterre" geraakte in geen tijd bekend in de streek en ver daarbuiten.

Nathalie en Dominique


Andere Laarne voedsel- en drankbedrijven

Alles Zien

Dit vind je misschien ook leuk