KooQ Ontbijt aan huis en Kok aan huis Wij bieden u onze kennis van koken en patisserie aan op een lichte, pure en vernieuwende manier. Eerbied voor het product.

Hierbij vormt alles een geheel en is niets overbodig. De natuurlijke wetenschap van het koken en bakken. Laat je verassen en geniet thuis zonder zorgen van een heerlijk etentje, met familie, vrienden of zakenpartners: een hedendaags culinair diner met uw eigen privé-chef. Alle menu's en praktische regelingen worden vooraf besproken. Aangezien alles artisanaal bereid wordt zijn gezelschappen tot 14 personen mogelijk. Voor walking dinners of recepties zijn grotere groepen mogelijk.

25/11/2021

Na een annulatie van 10 en 4 personen, terug plaats op zaterdagavond. Wie wil genieten van een heerlijk stukje wild of andere suggesties. Reserveren maar !!!

Adres

Laarne
9270

Telefoon

0471474426

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer KooQ nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar KooQ:

Delen


Andere Food/Beverages in Laarne

Alles Zien