Caramel Salé design cakes

Caramel Salé design cakes Contactgegevens, kaart en routebeschrijving, contactformulier, openingstijden, diensten, beoordelingen, foto's, video's en aankondigingen van Caramel Salé design cakes, Cateringbedrijf, Maenhoutstraat 45/3, Nevele.
(48)

Jaren geleden ben ik met deze passie begonnen...ik heb het een tijdje laten varen uit tijdsgebrek, maar het vlammetje is...
29/01/2023

Jaren geleden ben ik met deze passie begonnen...ik heb het een tijdje laten varen uit tijdsgebrek, maar het vlammetje is blijven branden. Ik herneem terug met veel enthousiasme de cake design op, geen spongecake en dikke lagen rolfondant, maar laagjes biscuit, mousses, crèmes, en chocolade 😍
Even lekker als mooi dus!

Trouwtaarten, klassiek wit of ludiek, babytaartjes voor babyborrel of doop, themataarten voor verjaardagen, bedrijfsfeesten...(denk maar aan gedecoreerde koekjes met glazuur)

Te beginnen met Valentijn 💕❤️ Vanaf maandag meer nieuws hierover op de website. WWW.sophielicious.com (onder Caramel salé)

Delen mag massaal, natuurlijk😍

Prettig WE!

Adres

Maenhoutstraat 45/3
Nevele
9830

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Caramel Salé design cakes nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Caramel Salé design cakes:

Delen

Voedsel- En Drankbedrijven in de buurt


Andere Cateringbedrijf in Nevele

Alles Zien