Clicky

Bellini Oostende

Bellini Oostende Restaurant voor ieders beurs met veel variatie in de menukaart, met prachtig zeezicht gelegen op de

goed gelegen betaalbaar restaurant met zeezicht bied gevarieerde menukaart

Werkend zoals gewoonlijk

Bellini Januari 2017
24/01/2017

Bellini Januari 2017

Adres

Albertpromenade 54
Ostend
8400

Telefoon

0471393661

Website

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Bellini Oostende nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Voedsel- En Drankbedrijven in de buurt


Andere Ostend voedsel- en drankbedrijven

Alles Zien

Comments

Geachte,
Op de website van Monizze staat dat u ook consumptiecheques aanvaard, klopt dit?
Mvg
"Hey Bellini Oostende!

Ik ben Ibrahim, na een tijdje bezig te zijn met facebook ads & online marketing ben ik nu een Social Media Marketing Bureau begonnen in de Brahim Debboun markt!

Ik wil echter, voordat ik betalende klanten ga accepteren mijn service aan 1 Brahim debboun helemaal gratis verlenen om mijn referenties op te bouwen.

Wil jij je bedrijf exponentieel (en gratis) groeien met de nieuwste online marketing methodes? Plaats dan een comment onder dit bericht of stuur mij een bericht via messenger.

Een malig aanbod"
Super vriendelijk ontvangen door jongedame!. Voor een groep van 15 waarvan 9 kids niet evident aan de zeedijk! Top!
Super vriendelijk personeel supperlekker eten vlotte bediening en je moet niet lang wachten echt een aanrader !!!!
Lekker gegeten,bediend door 2schatten van (jonge)mensen die het goed menen met de zaak. Alleen jammer dat de eigenaar onvriendelijk,arrogant en onbeleefd is. Dit haalt gans het niveau van het restaurant naar beneden.Jammer voor Wim en zijn lieve vriendin.
Blijf hier weg tenzij je cash bij hebt!!!!!!!!
Onbeschoft personeel, meer kan ik er niet over zeggen.
Een echte aanrader! Super vriendelijke bediening en lekkere mosseltjes!
schoonmaak bedrijf en ik wil voor julie aanbieding doen waar kan alteit over die prijs afgesproken woorden ,wij zijn profesionele voor damkap op te kuissen van bine en buiten plus ook motor van daam kap heb julie interesse laat onz weeten op numer 0484975462
Oudejaarsavond heel lekker gegeten aan een betaalbare prijs. Reeds voor de 4 de keer
Komen ook graag in de zomer
Je hebt een gezellige zaak,lekker eten en proficiat voor je inzet
We wouden graag aan een tafeltje zitten, aan het raam dat uitkeek op de dijk, zitten. Aangezien het begon te regenen vroegen we om het dak te sluiten. Hierop kregen we de commentaar dat we beter elders konden gaan zitten. Zo gezegd, zo gedaan.we zitten net neer en nog geen 2 minuten kan het dak opeens wel toe. Hierdoor verplaatsen we ons terug!
We krijgen dan hapjes waarvan de kaas al helemaal bezweet is van de warmte. Dus helemaal niet uit de frigo. Nu dit kan gebeuren, tot daar aan toe nog. We zeggen niets.
We bestellen mosselen voor 23eu waarvan we uitgaan dat dit toch een 1.2kg is. Helaas krijgen we een kinderportie! Dit had geen probleem geweest aangezien het lekkere mosselen waren. Groot was dan ook de teleurstelling tot de helft van de schelpen leeg waren (zeker 20). Toem we dit op een beleefde manier melden aan de dienster, kwam de baas erbij. Hij begon ons in het midden van het restaurant uit te schelden. Hij schreeuwde letterlijk hierbij dat de mosselen per potje gekookt/bereid werden en dit absoluut niet mogelijk was. Hij riep ons toe dat ze dan beneden erin lagen. Wij voelden ons erg aangevallen en gegeneerd. We visten nog even in het water (want zo gaat nu eenmaal met mosselen). Jammer genoeg kwamen we er bedrogen uit en vonden we er amper 5.
Daarnaast zat er ook haar tussen de frieten. Echt degoutant! Wij zijn als klant nog nooit zo behandeld geweest! Dit is geen restaurant waardig!!! 😠
x

Andere Ostend voedsel- en drankbedrijven (alles zien)

KRIKET Momente dulci by Nico Deny market Food Travellers Premium Spices Royco Jump2jump - Traiteur Wendy Brouwerskot Restaurant in zwalm N1 Chocolate Fourchette