Durocub

Durocub Durocub staat garant voor een ruim aanbod aan keukens, gaande van strak modern tot stijlvol landelijk en dit in de meest uiteenlopende materialen.
(2)

Begin jaren 60, nieuwe revolutionaire huishoudtoestellen doen hun intrede in de moderne woning. Ook de keuken ondergaat een metamorfose, nieuwe materialen en technieken laten toe de huisvrouw te voorzien van alle comfort.

1964, zoals de meeste ambachtelijke meubelmakers, verlegt ook de familie Van
Damme haar werkterrein...
Durocub keuken is een feit. Met een zeer ruim aanbod, gaande van strak mod

ern tot stijlvol landelijk en dit in de meest uiteenlopende materialen, worden uw wensen steeds ingevuld. Van het eerste gesprek, het ontwerp, de planning, van productie tot plaatsing en opvolging, alles gebeurt door eigen vakbekwame mensen. Een interieurarchitecte staat u bij in de keuze van duurzame materialen en verzorgt verder het functionele en architecturale aspect … met een gepersonaliseerd ontwerp trachten wij u keer op keer te verrassen! Wij ontvangen u graag in onze ruime en verzorgde toonzaal.

Adres

Kruisstraat 55a
Zomergem
9930

Openingstijden

Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

Telefoon

+3292309677

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Durocub nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact

Stuur een bericht naar Durocub:

Delen


Andere Zomergem voedsel- en drankbedrijven

Alles Zien