Clicky

Coca-Cola HBC Moldova

Coca-Cola HBC Moldova Pagina oficială Coca-Cola Hellenic Moldova

Operating as usual

#aiesec #partnership
11/05/2022

#aiesec #partnership

Ce n-ai da într-o zi călduroasă de vară 🔥 pe… o sticlă rece 🧊 de Cola?!

Participanții proiectului “Leadership Done Right” nu au avut necesitatea să meargă la sacrificii mari, pentru că Coca-Cola HBC Moldova ne-au asigurat cu cola pentru toate 4 săptămâni 🤩!

Le mulțumim pentru susținerea pe care aceștia ne-o oferă de mai mulți ani 🙌🏻🙏🏻 și sperăm la o colaborare fructuoasă și în continuare 🤝!

🤩 Suntem bucuroși să împărtășim cu voi că am fost nominalizați și anul acesta la Marca Comercială a Anului 2021.🏆 Dacă c...
04/05/2022

🤩 Suntem bucuroși să împărtășim cu voi că am fost nominalizați și anul acesta la Marca Comercială a Anului 2021.

🏆 Dacă credeți că merităm (fără modestie, noi suntem aproape siguri de asta), ne puteți ajuta să câștigăm printr-un vot aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9xkycFy4gwVDhc2DVvH98SqfyhP6cJcbQzjqBQU0_PsjGRA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

#cocacola #CCHBC #moldova #TopEmployer #sustainability #sustainable #customerservice #customersatisfaction #consumerprotection #Happiness #recognition

✨ Luna Mai a adus în sfârșit nu doar Primăvara, dar și multă bucurie și fericire pentru noi! 💚 Să ne revedem la locul de...
03/05/2022

✨ Luna Mai a adus în sfârșit nu doar Primăvara, dar și multă bucurie și fericire pentru noi!

💚 Să ne revedem la locul de muncă “pe adevărat” după atât de mult timp, să interacționăm și să ne distrăm împreună este de neprețuit.

#work #happiness #welcomeback #missedyou

30/04/2022
Photos from Revista "Managementul Deșeurilor"'s post
21/04/2022

Photos from Revista "Managementul Deșeurilor"'s post

Photos from Ambasada Ucrainei în Republica Moldova/Посольство України в Молдові's post
21/04/2022

Photos from Ambasada Ucrainei în Republica Moldova/Посольство України в Молдові's post

21/04/2022

Încheierea proiectului “Pentru Ucraina” cu anunțarea rezultatelor a fost organizată astăzi la Ambasada Ucrainei în Republica Moldova/Посольство України в Молдові unde s-au adunat atât organizatorii cât și partenerii evenimentului.

Proiectul a adunat 18090 euro destinați pentru spitalul de copii din Kiev (10.000 euro), restul fondurilor fiind distribuite în susținerea refugiaților și artiștilor de origine ucraineană stabiliți în Republica Modova dar și pentru dezvoltarea Centrului de zi de îngrijire paliativă din orașul Orhei care va deschide ușile inclusiv pentru refugiații din Ucraina.

La eveniment au participat sponsorii evenimentului, cărora E.S. Marko SHEVCHENKO, Ambasadorul Ucrainei la Chișinău a înmânat scrisorile de gratitudine.

Mulțumim încă o dată partenerilor și sponsorilor!

Partener general: Mixbook Moldova
Sponsori și susținători: maib, Moldindconbank, Sponsor anonim, Daikiri studio, Moldtelecom, BASAVIN Winery, Cărturești Chișinău, Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, Uniunea Artiștilor Plastici Ucraineni în RM, Julius Meinl, Coca-Cola HBC Moldova.

Photos from Hospices of Hope Moldova's post
07/04/2022

Photos from Hospices of Hope Moldova's post

💚 Proiectul "Școala ECO – crearea sistemului integrat de management al deșeurilor în 10 instituții de învățământ", imple...
06/04/2022

💚 Proiectul "Școala ECO – crearea sistemului integrat de management al deșeurilor în 10 instituții de învățământ", implementat de Hai Moldova, reprezintă unul din cele mai frumoase proiecte la care a contribuit Coca-Cola HBC în Republica Moldova.

🏆 Un rezultat cu care ne mândrim și care sperăm să fie dezvoltat mai departe și în alte localități din țară!

Aducem mulțumiri Echipei Hai Moldova: Nadejda Cebotari, Daniela Țîganaș, Liuda Hiţuc pentru Leadership și Inspirație în realizarea acestui frumos proiect! 🙏

#scoalaeco #ecoschool #haimoldova #cocacola #cchbc #moldova

Photos from Hai Moldova's post
01/04/2022

Photos from Hai Moldova's post

💪 Începem săptămâna cu participarea la sesiunea Leadership Done Right, organizată de AIESEC-in-Chisinau.🏆 Împărtășim cu ...
28/03/2022

💪 Începem săptămâna cu participarea la sesiunea Leadership Done Right, organizată de AIESEC-in-Chisinau.

🏆 Împărtășim cu participanții la sesiune valorile, cultura organizațională și procesele cu care ne mândrim la Coca-Cola HBC

👏 În calitate de traineri au fost colegii noștri Cristina CC, Sergey Sliusari și Alexandru Gincu

#aiesec #cocacola #cchbc #moldova #employerbranding #leadership #leadershipdevelopment

Photos from Hai Moldova's post
28/03/2022

Photos from Hai Moldova's post

Mulțumim AIESEC-in-Chisinau pentru oportunitatea de participare la Seminarul LTS. 👏Colegii noștri Cristina și Alexandru ...
27/03/2022

Mulțumim AIESEC-in-Chisinau pentru oportunitatea de participare la Seminarul LTS. 👏

Colegii noștri Cristina și Alexandru au organizat o prezentare în lumea Magică Coca-Cola HBC și au informat participanții despre posibilitatea tinerilor de a se angaja în cadrul companiei Coca-Cola HBC Moldova sau obține un Internship pentru dezvoltarea capacităților și cunoștințelor personale în carieră. 📈

#aiesec #cocacola #cchbc #moldova #employeer #branding #youth #support #education #development #opportunity #skills

Photos from Hai Moldova's post
26/03/2022

Photos from Hai Moldova's post

Compania Coca-Cola și Coca-Cola HBC activează, investesc și susțin societatea ucraineană de 30 de ani.Ucraina este și co...
23/03/2022

Compania Coca-Cola și Coca-Cola HBC activează, investesc și susțin societatea ucraineană de 30 de ani.

Ucraina este și continuă să fie o țară importantă pentru care lucrăm. Am oferit deja următorul ajutor:

Compania Coca-Cola, partenerii de îmbuteliere din Europa, inclusiv Coca-Cola HBC și Fundația Coca-Cola oferă asistență financiară de peste 3 milioane USD și produsele noastre pentru a sprijini eforturile curajoase ale Crucii Roșii din Ucraina și din țările vecine, care primesc refugiati.

Echipele noastre din Ucraina oferă sprijin umanitar spitalelor, punctelor de asistență pentru refugiați și comunităților din Ucraina, inclusiv coordonând aprovizionarea pe scară largă cu apă, alimente și echipamente necesare spitalelor și instituțiilor de sănătate locale. În plus, colegii noștri lucrează ca voluntari: livrează băuturi și medicamente, pregătesc mâncare, ajută refugiații și oferă sprijin social în toate regiunile Ucrainei.

Colegii noștri din Ucraina și din alte țări au făcut donații financiare, au lucrat ca voluntari, au oferit ajutor umanitar la granițe.

Acum suntem concentrați pe a ajuta oamenii noștri și familiile lor, sprijinind eforturile umanitare în Ucraina și regiune.

Le-am oferit angajaților noștri acces imediat la Fondul de ajutor de urgență Coca-Cola. Suntem în contact permanent cu colegii și facem tot posibilul să îi sprijinim pe aceștia și comunitățile noastre.

Din 24 februarie, am activat un plan de urgență care prevede oprirea temporară a producției noastre în Ucraina pentru siguranța angajaților noștri. Acolo unde este sigur, continuăm să lucrăm într-un format limitat, monitorizând constant schimbările în situație.

Sperăm la pace în regiune cât mai curând posibil. 🇺🇦

Photos from Hai Moldova's post
22/03/2022

Photos from Hai Moldova's post

Photos from Hai Moldova's post
07/03/2022

Photos from Hai Moldova's post

21/02/2022

//Școala ECO//

💚 Tinerii de azi pun în mișcare lumea pentru a crea un viitor mai bun. Ei văd clar problemele, dar și mai clar ei văd rezolvarea lor. Membrii Patrula ECO din IP Gimnaziul Zăicana, s. Zăicana, r. Criuleni, au elaborat o lista de reguli pentru protecția mediului, și pentru că ei văd lumea mai diferit, au scris o poezie cu titlul căreia este ,,Prietenă noastră - natura".

✅Codul Eco este o activitate din cadrul proiectului ,,Școala ECO" și reprezintă o declarație de misiune a grupului Patrula ECO.

Mai jos găsiți versurile Codului Eco a Patrulei ECO Zăicana:

,,Natura-i sănătatea noastră
E tot ce ne dorim,
Natura ne este însăşi viaţa
Şi ca pe viaţă s-o iubim.

Natura-i aerul şi câmpul,
Natura-i cerul înstelat,
Natura-i dorul nostru sacru
De tot ce-n suflet e-adunat.

În faţa ta, mare Natură,
Cu toţi noi astăzi ne-nchinăm
Şi o chemare către Lume
Încă o sparanţă mai lansăm.

Oameni, auziţi-ne glasul,
Lăsaţi natura să trăiască!
Oameni, opriţi dezastrul,
Căci mâine poate fi târziu.

E o fiinţă şi copacul,
Şi floarea gingăşă făptură,
O doare dacă vii spre dânsa,
Cu ne-nţelegere şi ură.

Se sperie adânc pădurea,
Vuind de teama unui foc,
Nu te grăbi s-arunci gunoaie !
Respectă fiecare loc!

Ce mândru cântă păsărele!
De ce să le ucizi? Se poate?
Ascultă-le şi le-nţelege!
Prietene tu le socoate.

Şi apa curge unduioasă,
E limpede ca o vioară,
Privind in ea te oglindeşte,
Şi fapta sigur iţi măsoară.

Prietenă ne e natura,
Pădurea, cristaline ape,
Să ii descoperim făptura,
Să o iubim, să-i fim aproape!"

💚 Bravo Patrula ECO Zăicana, ne mândrim cu așa tineri inspirați și conștienți!

👍 Urmăriți-ne în continuare pentru a vedea cm se va desfășura și marea competiție pentru trofeul Școala ECO și cine va fi învingătorul. Le dorim mult succes și perseverență tuturor participanților!

♻️ Codul Eco este parte a proiectului Școala ECO - crearea sistemului integrat de gestionare a deșeurilor în 10 școli este realizat cu susținerea Fundației Coca-Cola (The Coca-Cola Company).

💚 Hai Moldova! Hai Zăicana!💚

#haimoldova #școalaeco #milliontreesmoldova

Photos from Hai Moldova's post
19/02/2022

Photos from Hai Moldova's post

Photos from Hai Moldova's post
17/02/2022

Photos from Hai Moldova's post

Photos from Hai Moldova's post
16/02/2022

Photos from Hai Moldova's post

15/02/2022

//Școala ECO//

💚 Spiritul civic înseamnă acțiuni și cuvinte. Membrii Patrula Eco din LT "Boris Dînga" Criuleni, au demonstrat printr-un mod original că ei sunt parte a unei mișcări ce promovează activismul civic și cultura ecologică. Codul Eco este o activitate din cadrul proiectului ,,Școala Eco" și reprezintă o declarație de misiune a grupului Patrula ECO.

Mai jos găsiți versurile Codului Eco a Patrulei Eco Criuleni, elaborate de către Victoria Ciobanu👇

,,Copaci - plantăm, gunoi colectăm și selectăm
În societate ne infiltrăm, maiouri verzi purtăm!
La Colegi cm să recicleze explicăm.
Astfel planeta noi salvăm.
Spiritul civic în suflet îl avem!
Patrula Eco Criuleni - noi suntem."

👍 Urmăriți-ne în continuare pentru a vedea cm se va desfășura și marea competiție pentru trofeul Școala ECO și cine va fi învingătorul. Le dorim mult succes și perseverență tuturor participanților!

♻️ Codul Eco este parte a proiectului Școala ECO - crearea sistemului integrat de gestionare a deșeurilor în 10 școli este realizat cu susținerea Fundației Coca-Cola (The Coca-Cola Company).

💚 Hai Moldova! Hai Criuleni!💚

#haimoldova #școalaeco #milliontreesmoldova

11/02/2022
Imnul Patrulei ECO

Imnul Patrulei ECO 💚♻️🌳

#haimoldova #cocacola #ecoschool

Photos from Hai Moldova's post
25/01/2022

Photos from Hai Moldova's post

Chiar daca e Sâmbătă, continuăm programul Innovation Camp, organizat de Junior Achievement Moldova 🙏Aducem sincere mulțu...
22/01/2022

Chiar daca e Sâmbătă, continuăm programul Innovation Camp, organizat de Junior Achievement Moldova 🙏

Aducem sincere mulțumiri participanților pentru ideile și soluțiile prezentate în cadrul sesiunii de azi.

Moldova are viitor 🏆

#innovation #camp #ye #cocacolahbc #cchbc #moldova

Photos from Hai Moldova's post
21/01/2022

Photos from Hai Moldova's post

24/12/2021
Happy Holidays!

70 de ani de parteneriate. Călătoria noastră uimitoare împreună continuă. Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

#cchbc #cocacolahbc #seasonsgreetings

Photos from AIESEC-in-Chisinau's post
21/12/2021

Photos from AIESEC-in-Chisinau's post

17/12/2021
Happy Holidays and Happy New Year!

70 de ani de parteneriate. 🎉
Călătoria noastră uimitoare împreună continuă. 🤝
Sarbatori Fericite si La Multi Ani! 🎄

#cchbc #cocacolahbc #seasonsgreetings

Address

Str. Industriala, 42
Chisinau
2023

Telephone

+37322473225

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Coca-Cola HBC Moldova posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Coca-Cola HBC Moldova:

Videos

Nearby food & beverage services


Other Food & Beverage in Chisinau

Show All

Comments

Ce n-ai da într-o zi călduroasă de vară 🔥 pe… o sticlă rece 🧊 de Cola?! Participanții proiectului “Leadership Done Right” nu au avut necesitatea să meargă la sacrificii mari, pentru că Coca-Cola HBC Moldova ne-au asigurat cu cola pentru toate 4 săptămâni 🤩! Le mulțumim pentru susținerea pe care aceștia ne-o oferă de mai mulți ani 🙌🏻🙏🏻 și sperăm la o colaborare fructuoasă și în continuare 🤝!
20 квітня у Посольстві України було проведено зустріч, на якій підвели підсумки благодійного заходу – виставки та аукціону робіт українських художників, яка проводилась 4-14 квітня у Національному музеї історії Молдови, м.Кишинів. Під час благодійної виставки «За Україну» було зібрано більше 18 тис. євро, з яких 10 тис. євро будуть направлені для першочергових потреб київської дитячої лікарні «ОХМАТДИТ». Найбільш активним благодійникам були вручені подяки від імені Посольства України та організації Hospices of Hope Moldova. Генеральний партнер: Mixbook Moldova Спонсори: maib, Moldindconbank, Sponsor anonim, Daikiri studio, Cărturești Chișinău, Moldtelecom, Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, Uniunea Artiștilor Plastici Ucraineni în RM, BASAVIN Winery, Julius Meinl, Coca-Cola HBC Moldova Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine Управління закордонного українства МЗС України Olesia Shevchenko
Încheierea proiectului “Pentru Ucraina” cu anunțarea rezultatelor a fost organizată astăzi la Ambasada Ucrainei în Republica Moldova/Посольство України в Молдові unde s-au adunat atât organizatorii cât și partenerii evenimentului. Proiectul a adunat 18090 euro destinați pentru spitalul de copii din Kiev (10.000 euro), restul fondurilor fiind distribuite în susținerea refugiaților și artiștilor de origine ucraineană stabiliți în Republica Modova dar și pentru dezvoltarea Centrului de zi de îngrijire paliativă din orașul Orhei care va deschide ușile inclusiv pentru refugiații din Ucraina. La eveniment au participat sponsorii evenimentului, cărora E.S. Marko SHEVCHENKO, Ambasadorul Ucrainei la Chișinău a înmânat scrisorile de gratitudine. Mulțumim încă o dată partenerilor și sponsorilor! Partener general: Mixbook Moldova Sponsori și susținători: maib, Moldindconbank, Sponsor anonim, Daikiri studio, Moldtelecom, BASAVIN Winery, Cărturești Chișinău, Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, Uniunea Artiștilor Plastici Ucraineni în RM, Julius Meinl, Coca-Cola HBC Moldova.
❗🎉AmCham Moldova Elected Committee Co-Chair🎉❗ On behalf of AmCham Moldova, we`d like to welcome and congratulate the newly elected Green Transition Committee Co-Chairs! Please meet the 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗖𝗼𝗺𝗺𝗶𝘁𝘁𝗲𝗲 Leadership: 🔺Marcela Lefter, CEO of @Electra Norte 🔺Alexandru Gincu, Corporate Affairs and Sustainability Manager at Coca-Cola HBC Moldova
Susținut de Coca-Cola HBC Moldova, am pregătit o rețetă pentru prevenirea risipei de alimente. Fusilli cremoase cu trufe... Ce am folosit? Exact ce mi-a mai rămas în frigider de la Crăciun. Și credeți-mă - a ieșit ceva tare bun! 😋 Vă îndemn și pe voi să folosiți rațional produsele alimentare! Sărbători frumoase! 🤩
❤ 𝗦𝗽𝗿𝗲𝗮𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗺𝗮𝘀 𝗞𝗶𝗻𝗱𝗻𝗲𝘀𝘀 ❤ We all have the power💪 to create kindness🤍 in our own lives, and kindness in other peoples’ lives. Christmas🎄 is all about spreading love❤, spreading joy🤗, spreading kindness to those nearby and those we don’t know. AmCham 🤲shared members kindness to “𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗹𝗮𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘁𝗲𝗺𝗽𝗼𝗿𝗮𝗿 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗰𝘂 𝗱𝗶𝘇𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 (𝗮𝗱𝘂𝗹𝘁𝗲) 𝗖𝗼𝗰𝗶𝗲𝗿𝗶”, because kindness is magic✨. We thank Steluța Andrei for being the energy source ⚙ of the campaign; DHL Moldova🚕 for being a long-lasting partner🤝 and all AmCham members who made a difference in someone`s life, who 🌟lightened the holiday, who spread joy and hope: Bayer Coca-Cola HBC Moldova HR-Consulting Fundația Moldcell Mixbook Moldova Oriflame Moldova Office SMART CREDIT