Verdego

Verdego Producem sosuri și sneck-uri vegane, gatim artizanal, cu gust și culoare!
(23)

Un număr tot mai mare de persoane conștientizează că o bună funcționare a organismului uman depinde în mare măsură de calitatea alimentației, însă meniurile tradiționale în mare parte nu reflectă această cerință. Piața în prezent oferă o varietate largă de produse fast-food, superprocesate, inclusiv la temperaturi inalte (prin fierbere indelungată, prăjire în ulei) și combinarea nepotrivită a in

gredientelor, cu un conținut ridicat de substanțe chimice (aditivi, conservanți, amelioratori de gust și miros).

În contrapunere, noi venim cu o oferta de livrare a produselor cu un grad nutrițional complex pentru suplimentarea/ înlocuirea meniului zilnic obișnuit, ofertă bazată pe produse fără conservanți, preponderent din materie primă locală și de sezon.

23/03/2019

Ciupercuțe deshidratate, migdale, iar în loc de sare punem rădăcină de țelină!

19/03/2019

A venit primăvară cu adevărat!

19/03/2019

Și pe la Chișinău avem artă culinară! Mereu la dispoziția Dvs, stimate Chefcook!

Raw chocolate cake with berries and edible flowers! Sugar-free, dairy-free, gluten-free!

Tort Raw cu ciocolată, fructe și flori comestibile! De post!
Nu conține zahăr, lactate, gluten!
Floricele: Verdego!

06/01/2019

La începutul anului cu gânduri bune, VĂ aducem MULȚUMIRI, PRIETENII NOȘTRI și ne împărtășim planurile! 🙏❤️💚
Unde-s mulți, puterea crește!🐝🐜🦋🐞🐌 Venim în viitoarele postări cu detalii despre colaborarea Verdego & Amarawia & Ambera & BIOrganic Raw Cafe & Viata in verde viu💚❤️💚❤️💚
Ne dorim să reactivăm cateringul prânzurilor vegane în oficiu și pentru evenimente, a programelor de detox.🌿🐌☘️
Pentru că în 2018 am fost câștigătorii unui grant pentru inovație de la , am elaborat Instrucțiuni Tehnologice de Fabricație și Standarde de firmă pentru VERDEGO SNACKS RAW rămâne să fabricăm cracheri, fursecuri, granola și să vă povestim mai des ce bune sunt, să vă facem poftă să le gustați! 😊🤗☘️
Avem în plan elaborarea de PRODUSE noi, pe care să le găsiți chiar și în massmarket: paste din semințe și nuci, condimente pentru salate și desigur hummusss! 😜👍☘️
O noutate a acestui an va fi dezvoltarea de meniuri bazate pe vechile principii Ayurvedice, cu luarea în considerație a tipurilor constituționale și a sezonului calendaristic. Tradiții vechi adaptate aici și acum - AYURVEDA LOCALĂ 😘🐌☘️💚💖🤔😍
În 2018 am reușit sa despărțim bucătăriile, am început procedura de certificare la ANSA - autorizație de securitate alimentară a noii hale de producere și rămânem în continuare VERDEGO - BUCĂTĂRIA ALIMENTELOR VII!
Din martie ne veți găsi în fiecare sâmbăta la EcoLocal Farmers Market Moldova !
Să avem spor la multe realizări în 2019!

24/12/2018

Mai avem 3 cutiuțe de fursecuri cu ciocolată , potrivite pentru un cadou special! 200g 27 bucăți

23/12/2018

Am gătit cu spor, venim azi la Yardsale cu sosuri, crackers , fursecuri și alte minuni bune de pus în farfurie💚☘️❤️😘🐌 Pentru cei curioși vom dezvălui povești despre colaborări mai vechi și parteneriate mai noi Verdego & Amarawia & BIOrganic Raw Cafe & Ambera Iar cine este curios să cunoască oamenii, care stau în bucătărie și gătesc produsele , au astatazi ocazia. Am rugat pe Aurelia și pe Vadim sa urce pe scenă. Merită toate aplauzele!

20/12/2018

Sosuri tartinabile vegane, numai bune pentru o gustare în acest post! Avem produsele la Cafeneaua BIOrganic Raw Cafe

19/12/2018

Aho, aho! E încă post, mâncăm vegan, tare gustos! & BIOrganic Raw Cafe

19/12/2018

Este despre noi, două fete! Una este Rodica, cea care tot dă naștere la creații, artă și frumos, Pentru că artzanatul alimentar este multă bucurie, împreună aducem vouă aceste fursecuri Verdego in combinație cu ciocolata! Sâmbătă, 22 decembrie, la inchiderea primului sezon EcoLocal Farmers Market Moldova vom trata pe toți cei dragi nouă cu aceste dulciuri! Vă așteptăm!

15/12/2018

Am făcut astăzi pizza mare, ajunge la mai mulți prieteni!

15/12/2018

Creații noi: pastă mujdei de nuci și cu roșii uscate, potrivite pentru un gust mai tare!

15/12/2018

Dulcegării de dimineața, dragilor! Sâmbătă ne pornim la EcoLocal cu mai multe noutăți: fursecuri în ciocolată, în cutiuțe-cadou, ca să ne fie de bine cu sărbătorile!

14/12/2018

E vreme de gustat din bunătăți, pateu de ciuperci cu rădăcină de țelină fără sare!

14/12/2018

Ce credeți că avem aici? Pentru cine vine cu răspunsul corect, va primi un mini set cadou!

12/12/2018

Livrăm la , pentru toți cei ce doresc să găsească produsele noastre și pe parcursul săptămânii, nu doar la Ecolocal Farmers Market!

E nou în meniu, e fără sare, Sos din ciuperci deshidratate cu țelină! Facem astăzi degustație! Verdictul vă aparține!

16/11/2018

De dimineață la producere echipa noastră e pusă pe treabă!

14/11/2018

Din ce se compune un fursec perfect?

[RO | RU | EN]

Doar fiindcă nu sunt fotografii oficiale, nu înseamnă că le iubim mai puțin.
IarmarEco a fost mereu o muză pentru oameni talentați cu aparate foto. În semn de apreciere, am creat acest album unde munca lor să poată fi admirată în voie.
Mulțumim Ruxanda Spatari pentru aceste contribuții superbe. Dacă mai aveți fotografii făcute în cele două zile de IarmarEco, ni le puteți trimite pe [email protected] iar noi le vom publica în album – desigur, cu menționarea fiecărui fotograf.

Ți-a plăcut la ? Ai idei despre cm putea fi mai bine? Povestește-ne în formularul de feedback: https://goo.gl/TkNiVr

--------------------------------------
IarmarEco 2018 a fost organizat cu sprijinul Guvernului Suediei/ Embassy of Sweden in Chisinau și al Fondului European pentru Europa de Sud-Est/ European Fund for Southeast Europe (EFSE).

***
Только потому, что это неофициальные фотографии, еще не значит, что они нам нравятся меньше.
IarmarEco всегда был музой для талантливых людей с фотоаппаратами. В знак признания мы создали этот альбом, где их трудом можно вдоволь восхищаться. Благодарим Ruxandra Spatari за этот замечательный вклад. Если у вас есть, фотографии, сделанные за два дня IarmarEco, можете их нам отправить на [email protected], а мы их опубликуем в альбоме с упоминанием каждого фотографа.

Вам понравился ? Есть идеи, как сделать его еще лучше? Расскажи нам об этом в форме обратной связи https://goo.gl/TkNiVr

--------------------------------------
IarmarEco 2018 организован при поддержке Правительства Швеции и Европейского Фонда Юго-Восточной Европы (EFSE).

***
Just because they’re not official photos doesn’t mean we love them any less.
IarmarEco has always been a muse for talented people with cameras. To show our appreciation for them, we’ve created this album where all of their work can be admired.
Thank you Ruxandra Spatari for these wonderful contributions. If you’ve taken any photos during the 2 days of IarmarEco, please send them to [email protected] and we will publish them in the album – giving full credit to each photographer, of course.

Did you enjoy ? Any ideas how it could have been better? Tell us all about it in the feedback form: https://goo.gl/TkNiVr
--------------------------------------
IarmarEco 2018 was organized with support from the Swedish Government and the European Fund for Southeast Europe (EFSE).

04/11/2018

Flori comestibile cultivate in Moldova!

04/11/2018

Noutățile noastre: pateu din ciuperci deshidratate cu rădăcină de țelină fără sare, humus cu olive, humus cu roșii uscate și humus cu nuci! Produsele noi conțin uleiuri presate la rece de calitate superioară de la Ambera!

20/10/2018

E nou în meniu, e fără sare, Sos din ciuperci deshidratate cu țelină! Facem astăzi degustație! Verdictul vă aparține!

16/10/2018

Pizza raw a revenit în meniul nostru, vă așteptăm în fiecare sâmbătă la EcoLocal Farmers Market Moldova

04/10/2018

Vă așteptăm în această sâmbăta cu fursecuri, din roadă nouă, pomușoare eco, 100 % locale!

26/09/2018

IarmarEco

[RO / RU]
Lansat acum 3 ani la IarmarEco, Verdego este un frumos exemplu de ce se poate de realizat cu muncă, dragoste față de sănătos și oameni! Bucătăria alimentelor vii, echipa Verdego propune produse lucrate artizanal, snack-urile raw fiind obținute prin proces blând de uscare la temperaturi joase, ceea ce permite obținerea unor alimente ce păstrează calitățile nutritive ale ingredientelor: fructe și pomușoare cultivate în regim ecologic în Moldova.

Verdego появились три года назад на IarmarEcо - они прекрасный пример того, что можно сделать из труда, и любви к здоровью и людям! Живая кухня, команда Вердего предлагает вам продукты ручной работы, сырые закуски получаются путем нежной сушки при низких температурах, что позволяет получить продукты, которые сохраняют питательные свойства ингредиентов: фрукты и ягоды, собранные в экологически чистых местах в Молдове.

26/09/2018

Așa am așteptat oaspeții la Iarmareco

Verdego

25/09/2018

Dragi prieteni
sămbătă 29 septembrie este a 5a sâmbătă a lunii și piața EcoLocal Farmers Market Moldova își ia pauză, conform Regulamentului său. Va fi prima pauză de la lansarea pieței în 30 iunie. Bine meritată pentru organizatori și pentru toți comercianții.
Piața EcoLocal își va relua activitatea sămbăta următoare, pe 6 octombrie în regim de toamnă-iarnă, între orele 10.00-14.00. Vă așteptăm!

02/09/2018

Maria Marian

Deseori înlocuiesc pâinea cu astfel de ronțăieli sănătoase 😊
Sunt raw, uşor sărățele şi picante, numai bune pentru o combinație cu roşii 😊
Poftă bună să aveți, orice ați avea la cină!
💥 🌳

17/08/2018

Verdego's cover photo

17/08/2018

Reduceri de 30% la fursecuri și crackers în această sâmbătă la EcoLocal Farmers Market Moldova și degustații în cadrul campaniei

01/08/2018

În cadrul campaniei vom oferi spre degustare fursecuri indulcite de fructele deshidratate!

COMUNICAT DE PRESĂ - Lansarea campaniei la EcoLocal Farmers Market Moldova


Asociația Consumatorilor și Producătorilor Ecologici și Artizanali din Moldova anunță lansarea din 1 august a unei campanii de informare în mase .
Campania se va desfășura în cadrul pieței săptămânale EcoLocal Farmers Market Moldova, în zilele de sâmbătă, între orele 9.00-13.00 în perimetrul centrului de afaceri Kentford. Partener general - Capital Kentford
În cadrul campaniei participanții la piața EcoLocal vor promova produsele fără zahăr și vor alerta societatea asupra consumului exagerat de zahăr tos.

În special, organizatorii pieței vor organiza o prezentare gastronomică la 4 august, cu produse de la piață fără conținut de zahăr; vor premia producătorii care nu folosesc zahăr-tos ca ingredient, vor educa copiii în consumul de fructe și legume de sezon și vor scrie articole în mass media despre riscurile consumului exagerat de zahăr.

Accesul liber la piața EcoLocal pentru vizitatori este pietonal, cu intrare de pe Ștefan cel Mare și de pe strada Columna.

Acest proiect social, în parteneriat cu CTI Capital Kentford, este posibil prin susținerea financiară a proiectelor People in Need Moldova PIN ONG – USAID Moldova în cadrul proiectului ”Dezvoltarea agriculturii organice în Moldova” și a Centrului de Consultanță în Afaceri Proiectul AMIB / implementat de CCA în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea Productivității și Accesul la Piață al producătorilor de pomușoare din Republica Moldova”, finanțat de Fundația HEKS Moldova.

Producătorii participanți la piața EcoLocal sunt producători autohtoni de produse ecologice și artizanale și oferă o gamă largă de produse, precum fructe și legume proaspete, pomușoare, pâine artizanală, făină și cereale, cașcavaluri, paste, conserve, plante în ghiveci, ceaiuri, uleiuri, nuci, migdale, miere, mirodenii, sosuri, produse uscate.

Producătorii certificați ecologic sunt însoțiți de panouri speciale pentru a fi recunoscuți ca atare.
Pentru informaţii suplimentare și interviuri, e-mail: [email protected], sau pagina de facebook EcoLocal Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali

30/07/2018

Tare mândri sa fim și noi aici! EcoLocal Farmers Market Moldova

Sâmbătă, 28 iulie, Piața EcoLocal Farmers Market la a 5-a ediție ...

13/07/2018

Din bucătăria Verdego sosuri tartinabile pe crackeri raw: pesto, salsa, humus!

12/07/2018

Ne vedem de la 09,00 la 13,00 la EcoLocal Farmers Market Moldova în fiecare sâmbătă! Vă vom aduce verdețuri, ierburi aromate pentru mancăruri gătite, salate sau smothie!

30/06/2018

EcoLocal Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali

Mulțumim pentru ce sa întâmplat astăzi!

30/06/2018

Va așteptăm cu drag la EcoLocal Farmers Market Moldova, parcarea din fata Kentford

29/06/2018

Mane de la 9 dimineața până la 13, în parcarea de la Kenford, vom aduce la Ecolocal Farmers Market, o gama de sosuri vegane! Vă așteptăm!

28/06/2018

Ce mănâncăm? Ne lăsăm sfătuiți de nutriționiști, suntem ghidati de tradiții, ne facem noi obiceiuri?

Anunț LIVE-ul de vineri 📹
"Cina alături de nutriționist"

Invitata serii: Dna Tamara Schiopu, nutriţionist, autor carte "Un an la fermă - Istoria unei iubiri ECO".

O aştept cu mare drag, pentru că ne propunem să vorbim despre Piaţa EcoLocal care se lansează sâmbăta. O piaţă care se lăsa aşteptată demultă vreme şi eu cu siguranţă voi merge să-mi fac cumpărăturile acolo.
Pentru cine este această piaţă?
Ce produse se vor vinde?
Unde este ea şi cine vor fi vânzătorii?
Vă aştept cu drag pentru voi!😘

28/06/2018

Verdego's cover photo

22/06/2018

Verdego's cover photo

21/06/2018

EcoLocal Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali

Piață alimentară de produse ecologice și artizanale EcoLocal Farmers Market la Chișinău. Sămbăta de la 9 la 13. Centrul KENTFORD, bvd Ștefan cel Mare, 202. LANSARE PE 30 IUNIE

11/06/2018

EcoLocal Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali

COMUNICAT DE PRESĂ - privind lansarea pieței EcoLocal Farmers’ Market

11 iunie 2018

Asociația Consumatorilor și Producătorilor Ecologici și Artizanali din Moldova anunță lansarea pieței EcoLocal Farmers’ Market, care va avea loc la data de 30 iunie 2018, în perimetrul centrului de afaceri KENTFORD, bulevardul Ștefan cel Mare, 202. Partener General – compania CTI Capital.

Piața EcoLocal Farmers’ Market este fondată de către un grup de voluntari, care doresc să contribuie la ameliorarea pieței locale prin susținerea producătorilor ecologici și artizanali. Piața va susține întreprinderile alimentare locale, fermierii şi producătorii artizani care vor comercializa produsele sale într-un format autentic.

Piața EcoLocal Farmers Market va avea loc săptămânal, în zilele de sâmbătă, între orele 9.00 – 13.00, cu intrare liberă pentru vizitatori. Piața este parte integrantă și inerentă a Asociației Consumatorilor și Producătorilor Ecologici și Artizanali din Moldova.

Produsele care vor fi disponibile la piața EcoLocal variază - de la fructe și legume, mirodenii, pâine, brânzeturi, vinuri, sucuri, patiserii, ciocolată, gemuri, conserve, etc.
Două din tarabele pieței EcoLocal vor fi alocate comercianților nealimentari cu produse de meșteşugărit, inclusiv din lemn, tricotat, fotografie, pictură și altele.

Piața își propune:
•Să pună la dispoziție produse cultivate ecologic şi produse artizanale locale de înaltă calitate;
• Să educe consumatorii și să promoveze beneficiile produselor alimentare locale, ecologice și ale altor produse, care ar sprijini economia locală;
• Să încurajeze mai mulți producători autohtoni să treacă la agricultura ecologic certificată;
• Să se dezvolte în bază de activitate non-profit, cu susținerea participanților, a Partenerilor, a instituțiilor de stat și prin finanțări de granturi în domeniu.


”Prezența unei astfel de piețe în Republica Moldova înseamnă și creșterea capacității producătorilor locali pentru piața autohtonă, consolidarea încrederii consumatorilor în produsele ecologice, respectiv creșterea cererii de produse locale, ceea ce va contribui cu siguranță și la dezvoltarea economică și socială a țării” – relatează Stela Babii, Director Executiv al Asociației EcoLocal.

Fiecare eveniment al pieței EcoLocal va promova o anumită cauză de caritate, invitând ONG-urile respective cu standuri informative. De asemenea piața va include un Teatru Gastronomic cu prezentări periodice ale bucătarilor autohtoni și produselor de sezon prezente la piață și o zonă de agrement pentru copii.
Asociația Consumatorilor și Producătorilor Ecologici și Artizanali din Moldova invită toți producătorii certificați ecologic, producătorii de fructe, legume şi pomușoare proaspete, la fel și producătorii artizanali să aplice pentru un loc de comercializare la piața EcoLocal.
Regulamentul de comercializare, taxele de participare și cererea de participare la piață sunt accesibile pe pagina de facebook: EcoLocal Farmers Market Moldova, sau la adresa de e-mail: [email protected]

29/05/2018

ATENȚIONARE! Am depistat la ultima partidă de crackers cu hrișcă larva moliei de făină. Cine a procurat produsul, vă rugăm să ne contactați pentru a-l putea returna contra recompensă. Primiți scuzele noastre.

27/05/2018

Verdego's cover photo

Address

Str. Grenoble, 106
Chisinau
MD-2019

Telephone

+373 69 11 96 59

Products

Meniuri personalizate compuse din:
- Salate din legume și verdețuri proaspete sau deshidratate, crescute de producători locali cu adaos de semințe germinate și vlăstari pentru suplimentarea aportului nutrițional, asezonate cu ierburi aromate și sosuri din acestea;
- Pîinițe gătite la deshidrator din cereale germinate, ierburi, migdale, semințe de susan, și floarea soarelui, cu adaos de legume sau fructe;
- Sucuri smoothie verzi, din fructe, legume și verdețuri cu pulpă, bogate în vitamine, fibre, clorofilă,

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Verdego posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Verdego:

Videos

Share

Category


Other Food/Beverages in Chisinau

Show All
#}