12/07/2026
🌿 Kuih-Muih Tradisional Homemade Dari Chemor, Ipoh 🌿
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. 😊
Sedang mencari kuih-muih tradisional yang sedap untuk minum petang, majlis keluarga, kenduri, mesyuarat pejabat atau sebarang acara?
Sri Tanduk Enterprise menjual pelbagai kuih-muih tradisional dan kek kegemaran anda dengan harga yang berpatutan. Sesuai untuk minum petang, sarapan, majlis keluarga, kenduri, jamuan pejabat, hari jadi, serta pelbagai lagi majlis mengikut tempahan.
🥮 Antara menu yang menjadi pilihan pelanggan:
✨ Kek Gula Hangus (Best Seller)
✨ Kalakatar (Best Seller)
🥟 Karipap
🌯 Popia Ketayap
🥥 Seri Muka
🍰 Dan pelbagai lagi kuih tradisional mengikut tempahan.
Alhamdulillah, setakat ini tempahan Kek Gula Hangus dan Kalakatar mendapat sambutan yang sangat baik daripada pelanggan kami.
📍 Beroperasi di Chemor, Ipoh
🚗 Tempahan & penghantaran (Delivery/COD)
💰 Caj penghantaran bergantung kepada jarak dan kawasan penghantaran.
📅 Tempahan awal amat digalakkan bagi memastikan slot anda tersedia.
🌐 Laman Web Rasmi
https://sritanduk.com
📲 Tempah melalui WhatsApp
https://wa.link/v9e53d
Terima kasih atas sokongan semua. Jika anda pernah mencuba kuih kami, kongsikan pengalaman anda di ruangan komen. Sokongan anda amat bermakna buat kami. ❤️
📩 PM kami atau klik pautan WhatsApp di atas untuk membuat tempahan atau mendapatkan maklumat lanjut.
Pembuat dan peniaga kuih-muih tradisional Melayu asli di Ipoh, Perak. Menerima tempahan khas untuk pelbagai majlis.