10/10/2021
Servis TipTop..Rider berderet pickup orderr.
Alhamdulillah...
Hari koyak...
Hari ni order bermula dengan pace yang perlahan..rider biasa bahasakan "job sendu"..sendu dan banyak "membangau" (tunggu order masuk) sampai la ke waktu petang..
Tapi bila masuk maghrib, job masuk bertalu² serentak sampai rider semua tak cukup tangan nak accept job sehingga saya terpaksa call customer untuk sahkan semula pesanan sebab pending terlalu lama..ada yang batalkan tetapi ramai yang faham dan sanggup tunggu sampai rider kami selesai hantarkan job lain yang pending. Saat sy menulis ni..ada lagi rider "striving" hantar kepci ke Politeknik sabak bernam hoho.
Esok kami akan tambah lagi rider untuk pastikan kejadian ni tak berulang lagi..minta maaf pada semua pelanggan yang lewat makanan sampai..
Lapar? Halo Je
*gambar depan Zara corner char kuey teow